İncirliova Belediyesi’nden ulaşım desteği 

İncirliova Belediyesi’nden ulaşım desteği 
ABONE OL
İzmir’de yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için İncirliova Muhtarlar Derneği’nin topladığı yardımların ulaşımını İncirliova Belediyesi  sağladı. 

TÜRKER KOCAKAHYA - İzmir’de yaşanan 6.6 şiddetindeki deprem sonrası bir çok vatandaş evini kaybetti. Evleri tamamen yıkılan yada hasarlı olduğundan dolayı giremeyen depremzedeler çadırlarda yaşamaya başladı. Depremden zarar görenler için ise tüm Türkiye’den yardımlar gitmeye devam ediyor. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı İzmir için Aydın’da da destekler sürüyor. Bu kapsamda İncirliova’nın mahallerinde görev yapan muhtarları bir araya getiren İncirliova Muhtarlar Derneği de harekete geçti. Dernek, İzmir’e gönderilmek üzere yardım toplarken anlamlı hareket için ulaşım desteği ise İncirliova Belediyesi’nden geldi. Bu kapsamda belediyeden ayarlanan araçla yardımlar İzmir’e gönderildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “İzmir'deki depremden etkilenen kardeşlerimize yardım elimizi uzatmaya devam ediyoruz. İncirliova Muhtarlar Derneğimizin topladığı yardım malzemeleri belediyemizden tahsis ettiğimiz araçla yola çıktı. Rabbim yardım elini uzatan tüm vatandaşlarımızdan razı olsun” ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.