İncirliova Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen alt geçit, özellikle Hürriyet Mahallesi sakinleri başta olmak üzere bölge halkı için önemli bir ihtiyacı karşılayacak.

Nevzat Amcanin Hayali Gercek Oldu Incirliovada Haci Nevzat Demiray Alt Gecidi Hizmete Acildi 587762 Af8A28D2198Ae594Accb497Aac278516

“NEVZAT AMCANIN ARZUSUNU YERİNE GETİRDİK”

Alt geçide ismini veren merhum Hacı Nevzat Demiray’ın sağlığında bu geçidin yapılması için büyük çaba gösterdiğini ifade eden İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, açıklamasında, “Alt geçidimizin adını aldığı, sağlığında hayırsever ve sosyal kişiliği ile tanınan, Bedirler Camii ve Hürriyet İlköğretim Okulu başta olmak üzere birçok hayır işine öncülük eden değerli büyüğümüz merhum Hacı Nevzat Demiray'ın kıymetli evlatları; Sayın Ömer Demiray, Sayın Filiz Demiray Yay, Sayın Nergis Özcan ve kıymetli torunları ile birlikte alt geçidimizi yerinde gördük. 17 Şubat 2017 tarihinde, 84 yaşında vefat eden Nevzat amcamız bu alt geçidin yapılması için sağlığında girişimlerde bulunmuş, imza toplamış ve büyük çaba sarf etmişti. Bu alt geçit ile Nevzat amcamızın arzusunu da yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz” dedi.

Nevzat Amcanin Hayali Gercek Oldu Incirliovada Haci Nevzat Demiray Alt Gecidi Hizmete Acildi 587762 C185Ea18Baafd6Ae6Da4Cbc9E89Caab3

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Kaya, alt geçidin Hürriyet Mahallesi başta olmak üzere tüm ilçe halkına hayırlı olmasını temenni ederek, “Alt geçidimizin yapım sürecinde özveriyle çalışan belediye personelimiz başta olmak üzere, Devlet Demiryolları yetkilileri ve çalışanlarına, Hürriyet Mahallesi Muhtarımız Sayın Tuncay Yıldızer'e ve emeği geçen tüm paydaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Nevzat Amcanin Hayali Gercek Oldu Incirliovada Haci Nevzat Demiray Alt Gecidi Hizmete Acildi 587762 C2752Ef7D793E51Bcdd1Ea91F0560579

Muhabir: Müzeyyen Damla Gümüş