İncirliova’da sporda dostluğun örneği verildi 

İncirliova’da sporda dostluğun örneği verildi 
ABONE OL
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Koçarlı Menderesspor oyuncularını kahvaltıda ağırladı.

TÜRKER KOCAKAHYA- Kaya, sporun ruhunda dostluk ve kardeşlik olduğunun altını çizerek futbolculara başarılar diledi. 

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup takımlarından Koçarlı Menderesspor’u kahvaltıda konuk etti. İncirliova Kültür Park Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya Başkan Kaya’nın yanı sıra   Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler, Koçarlı Menderesspor Spor Kulübü Başkanı Nihat Engin, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı. İncirliova Belediyespor ile geçtiğimiz hafta ligde karşılaşan ve maçı 5-0 kaybeden Koçarlı ekibini ağırlayan Kaya, dostluk vurgusu yaptı. Kaya, "Amatör Süper Ligde iki ilçenin takımları olarak karşılıklı mücadele etsek de sporun ruhunda dostluk, kardeşlik vardır. 90 dakikanın sonunda maçın skoru ne olursa olsun önemli olan sporcular ve kulüpler arasında karşılıklı dostluğu, saygıyı sürdürebilmektir” dedi. 

“VERDİĞİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Düzenlenen kahvaltının dostluk vurgusunun güzel bir örneği olduğuna dikkat çeken Kaya, “Büyük bir özveriyle emek veren takımının başarısı için mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum, her zaman dostluk kazansın" dedi. 
Kahvaltı için Kaya’ya teşekkür eden Kulüp Başkanı Engin ise, "Atalarımız anlarsa uzağım yakınımdır, anlamazsa yakınım uzağımdır demiştir. İncirliova Belediye Başkanımız bu güzel kahvaltı etkinliği ile bize yakın olduğunu göstermiştir. Kendisi her zaman sporun ve sporcunun yanında olmuştur. Başkanımız Aytekin Kaya'ya bizlere verdiği destek için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

incirliovada-sporda-dostlugun-ornegi-verildi-149246-767b2587cfb036edd1bbd9afb7a9550e.jpgincirliovada-sporda-dostlugun-ornegi-verildi-149246-64c867db00e8f8305463685ad733ce4a.jpgincirliovada-sporda-dostlugun-ornegi-verildi-149246-6ed7b42a09681b6b3e0ab80aff2fa9d1.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.