Aydın’ın İncirliova ilçesinde ilçe merkezinde başlatılan yol çalışması, trafikte ciddi aksamalara neden oldu. Çalışmalar nedeniyle ulaşım tek şeritten gidiş-geliş olarak sağlanırken, özellikle Şehit Asteğmen Süleyman Çamlıca Bulvarı üzerindeki eski üst geçidin kaldırıldığı bölgede yaşanan durum vatandaşları zor durumda bıraktı.

Whatsapp Image 2025 12 19 At 18.21.11

YAYALAR YOLLARDA BEKLİYOR

Kuşadası yönüne giden yol üzerinde sürdürülen çalışma nedeniyle durak alanlarının kullanılamaz hale gelmesi, toplu taşıma bekleyen vatandaşları yaya refüjüne yöneltti. Çok sayıda vatandaşın trafiğin ortasında, dar bir alanda otobüs ve minibüs beklemek zorunda kaldığı görülürken, oluşan kalabalık hem yayalar hem de sürücüler için tehlike oluşturuyor.

Whatsapp Image 2025 12 19 At 18.21.39

TRAFİKTE ZOR ANLAR

Yolcuları almak için duran otobüs ve minibüsler nedeniyle trafikte zaman zaman kilitlenmeler yaşanırken, sürücüler de ilerlemekte güçlük çekiyor. Vatandaşlar, yol çalışmasının bir an önce tamamlanmasını isterken, mevcut durumun olası kazalara davetiye çıkardığını belirterek yetkililerden acil çözüm talep etti.
İlçe merkezindeki yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı ise ilçe sakinleri arasında merak konusu oldu.

Whatsapp Image 2025 12 19 At 18.21.21

Muhabir: Müzeyyen Damla Gümüş