İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Sandıklı Mahallesi’nde bulunan Erol Karasu Parkı’ndaki çocuk oyun alanında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını tamamlandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Kaya, yapılan çalışmalar kapsamında parkta bulunan çocuk oyun grupları ile spor aletlerinin bakım ve onarımdan geçirildiğini belirtti.

Incirliovadaki Parkin Oyun Alani Yenilendi Baskan Kaya Tamam 675776 Eb12C6

İlçedeki diğer parklarda da bakım ve onarım çalışmalarının etaplar halinde sürdürüleceğini dile getiren Başkan Kaya, çocukların ve vatandaşların daha güvenli, konforlu ve temiz alanlarda vakit geçirebilmesi için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Incirliovadaki Parkin Oyun Alani Yenilendi Baskan Kaya Tamam 675776 364B21

Vatandaşlara da çağrıda bulunan Kaya, “Tüm hemşehrilerimizden ortak kullanım alanlarımız olan çocuk oyun parklarımızı özenle kullanmalarını ve hep birlikte korumalarını rica ediyorum. Unutmayalım ki bu alanlar, çocuklarımızın güvenle ve mutlulukla vakit geçirebildiği ortak yaşam alanlarımızdır” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ