İndirimin adresi artık orası olacak

İndirimin adresi artık orası olacak
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından hayata geçirilen Emekli Kart uygulaması ile indirimli et ve süt alımlarının adresi Didim’de değişti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Halk Ege Et’in Didim’de merkez ve Çamlık Mahallesi'nde olmak üzere iki şubesi bulunuyor. Didim'de Halk Ege Et'ten indirimli alışveriş yapmak isteyen emekli vatandaşlar artık sadece bir şubeyi kullanabilecek.

Didim Ege Et Merkez şubesinden indirimli alışveriş yapmak isteyen Emekli Kart’a sahip vatandaşların yoğun ilgisi sonrasında artık indirimden yararlanmak isteyen vatandaşların Ege Et Çamlık Şubesi'nden alışveriş yapmaları gerekecek. İndirimsiz alışveriş yapmak isteyen vatandaşların ise, Didim Ege Et Merkez Şubesi'ni kullanmaları gerektiği duyuruldu.

ÇAMLIK ŞUBESİ NEREDE?
Didim Ege Et Çamlık Şubesi, Çamlık Mahallesi 473. Sokak No: 28 adresinde bulunuyor. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Palabıyık mevkiinden ilerlendiğinde Gökduman Caddesi üzerinde, sağda kalıyor.

İNDİRİM KOŞULLARI
Emekli vatandaşların Emekli Kart sahibi olabilmeleri için SGK’dan ya da e-devlet sistemi üzerinden emekli olduklarına dair belge almaları, Aydın ili içerisinde yaşadıklarına dair ikametgah adresi ve vesikalık fotoğrafları ile birlikte Ege Et şubelerine müracaatlarını gerçekleştirmeleri gerekiyor. Emekli Kart’a sahip vatandaşların bir ayda et ürünlerinde 4 kilo sınırlandırılması bulunurken, süt ürünlerinde sınırsız yüzde 20 indirim uygulanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum