“İnşallah kupayı Aydın’a kazandıracağız”

“İnşallah kupayı Aydın’a kazandıracağız”
ABONE OL
Pasliga organizasyonu kapsamında Aydın’da önemli bir turnuva heyecanı yaşatan HFF Aydın İl Temsilcisi Volkan Demirci, Türkiye Finalleri’nin işaret ederek, “İnşallah o kupayı Aydın’a kazandıracağız” dedi. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Aydın’da düzenlediği halı saha turnuvaları ile dikkat çeken Halı Saha Futbol Federasyonu (HFF) Aydın İl Temsilcisi Volkan Demirci, Pasliga organizasyonunu değerlendirdi. Aydın ve ilçelerinde yoğun bir talep geldiğini belirten Demirci, “ Biz bu talebi nasıl iyi bir şekilde çözüme ulaştırırız ve halı sahalarda oynanan maçlara nasıl bir heyecan katarız diye düşündük. Öyle bir taleple karşılaştık ki şu an kayıtlı 6 bine  yakın futbolcu ve 140 adet takımımız var. Artık kendimize 3. Amatör küme olarak bakıyoruz. Bu takımlarda oynayan futbolcularla bu seviyenin en az 3 katı potansiyelimiz var” dedi. 

Pasliga ile Türkiye’nin en büyük organizasyonuna katıldıklarını dile getiren Demirci, “Şu an ilk aşama olan açılış liginde devam ediyoruz. 20 Kasım’da ilimizdeki takımlarla Antalya’da finali olacak olan “Türkiye Finalleri” için mücadele edeceğiz. Bu organizasyonda Antalya’ya gitme hakkı kazanan takımın tüm konaklama giderleri tarafımıza ait olup, inşallah o kupayı Aydın’a kazandıracağız” diye konuştu. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.