İNYA, Ödemiş halkıyla buluşuyor

İNYA, Ödemiş halkıyla buluşuyor
ABONE OL
Germencik Belediyesi’nin kurduğu bir üretici markası olan İNYA, Ödemiş Belediyesi’nin yakında açılışını gerçekleştireceği OTAMIŞ Halkın Marketi adlı kooperatif ürünleri satış mağazasında da yerini aldı.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in girişimleriyle satış ağı yaygınlaşan İNYA markası ilgi görmeye devam ediyor. Ödemiş’i ziyaret eden ve Belediye Başkanı Mehmet Eriş ile görüşen Belediye Başkanı Öndeş, OTAMIŞ Halkın Marketi adlı kooperatif ürünleri satış mağazasını inceleyerek yapılan çalışmalardan dolayı Eriş’i tebrik etti. Öndeş, İNYA ürünlerinin Ödemiş halkıyla buluşması için verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 


“İNYA MARKAMIZIN PAZARLAMA AĞINI YAYGINLAŞTIRIYORUZ”

İNYA ürünlerinin, pazarlama ağının yaygınlaştırıldığını ifade eden Belediye Başkanı Öndeş, “Germencik’imizin markası olan İNYA olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Ege Et ve Kuşadası Belediyesi Adamarket’in ardından Ödemiş Belediyesi’nin açılışını gerçekleştireceği ve kooperatif ürünlerinin satışının yapılacağı OTAMIŞ Halkın Marketi’nde ürünlerimiz yerini aldı. Belediyelerimiz arası kurduğumuz iş birliği ve koordinasyonun bir sonucu olarak, karşılıklı dayanışma çatısı altında günden güne büyük adımlar atıyor, önemli işler başarıyoruz. Ödemiş Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Eriş’e güzel ağırlamaları için teşekkür ediyor, böylesine güzel bir projeye imza attığı için tebrik ediyorum. İNYA olarak üreticimizin gözünün nuru, ilçemizin hazineleri olan kıymetli tarım ürünlerini tanıtmaya, halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi. 
inya-odemis-halkiyla-bulusuyor-222771-5358005aca0aa9ecc8614cda47a3abd9.jpeginya-odemis-halkiyla-bulusuyor-222771-f7edf6defcc3360a47f8744875f96620.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.