Aydın Hedef Gazetesi'nden Zeynep Özge Çümlek'in haberine göre; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 2025 Yılı Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni Ankara’da düzenlendi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı törene; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, oda ve borsa başkanları ve çok sayıda iş insanı da katıldı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I KARŞILADI
Törene katılanlar arasında bulunan Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kapıda karşıladı.
İŞ DÜNYASININ SIKINTILARI KONUŞULDU
Törenle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Başkan Ülken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, Sn Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni’ni gerçekleştirdik. İş dünyamıza ve ülkemize hizmetlerde bulunan iş insanlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza fazlasıyla hak ettikleri plaketlerini takdim ettik. Finansmana erişim başta olmak üzere iş dünyamızın yaşadığı sıkıntıları aktardık” dedi.