İş yerlerine sıcak çorba servisi

İş yerlerine sıcak çorba servisi
ABONE OL
Nazilli’de Beyazı Mutfağı Lokantası, pandemi dönemini fırsata çevirerek lokantaya gelemeyen müşterilerinin iş yerlerine giderek, sıcak çorba servisi yapıyor.

AYŞE AKTAŞ - Nazilli’de 3 ay önce Yeni Sanayi Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Beyazı Mutfağı Lokantası, pandemi dönemiyle lokantalarda yemek yasaklanınca aldıkları bir kararla 5 çeşit çorbayı bir arabayla hal ve 3 pazara götürerek müşterilerine sunuyor. Günlük olarak çıkan çorbalardan mercimek, ezogelin ve tavuk suyu çorbasını 5 liradan, kelle paça ve işkembe çorbasını 10 liradan satışa sunarken, pazartesi, çarşamba ve cumartesi pazar yerlerine ve Nazilli Hali’ne giden işletmecilerden Özcan İktu ve Bayram Çoşkun vatandaşın bu hizmetten dolayı çok memnun olduğunu söyledi.

‘GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ’
Pandemi dönemiyle beraber lokanta esnafının sıkıntı yaşadığını kaydeden işletmeci İktu, “Ne yapabiliriz diye düşündük. Bu krizi ‘Nasıl fırsata çevirebiliriz’ dedik. Aklıma çok farklı bir şey geldi. Arabanın arkasına yemek kutusu koyarak sıcak çorbamızı hal müşterilerimize ve pazar yerindeki müşterilerimize ulaştırmayı başardık. Pazartesi, çarşamba ve cumartesi pazarlarında çorba satmaya başladık. Yoğun talep görüyoruz. Güzel bir tepki aldık. Bunu meslekteki bütün arkadaşlarıma tavsiye ederim. Farklı bir düşünce yaratıp krizi fırsata çevirebilirler. 5 çeşit çorba yapıyoruz. Günlük olarak esnaflarımızın ayaklarına giderek sıcak çorba yemelerini sağlıyoruz. Ezogelin, mercimek ve tavuk suyu 5 lira, kelle paça ve işkembe 10 liradan veriyoruz. Servis yaparak hijyene, mesafe ve maskeye çok dikkat ediyoruz” diye konuştu.

is-yerlerine-sicak-corba-servisi-202970-cba73b111530ed2b2f7b6f7550268d18.jpegis-yerlerine-sicak-corba-servisi-202970-f6307a0fbc779f4b25cea943b8b7d1ed.jpeg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.