“İşi ehline teslim edeceğiz”

“İşi ehline teslim edeceğiz”
ABONE OL
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Play-off’lardan elenerek 3. Lig’de kalan Nazilli Belediyespor’daki kongre sürecini değerlendirdi.

(TÜRKER KOCAKAHYA) Play-off’lardan elenerek 3. Lig’de kalan Nazilli Belediyespor’daki kongre sürecini değerlendiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor’un kendi içerisinden bir başkan çıkartabilecek güçlü bir camia olduğunun altını çizerek, “Merak etmeyin. İşi ehline teslim edeceğiz” dedi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor ile ilgili gündeme dair soruları cevaplandırdı. Ligde önce şampiyonluğu kaçıran sonrasında ise play-off’lardan elenerek taraftarını üzen Naz-Naz’da sonucu değerlendiren Özcan, “Biz üzerimize düşenler yerine getirdik. Futbolda her sonuç var. Şampiyonluk da kaybetmek de kazanmak da var. Futbol bunun için herkesin sevdiği spor. Bunun değerlendirmesini arkadaşlarımızla beraber yapıyoruz” dedi Sezon bitmeden kongre kararı alınan Naz-Naz’da bu süreci de yorumlayan Özcan, “Ben her zaman şunu söyledim. Neticede sivil toplum örgütüdür. Kendi değeri vardır. Kendi güçleri ve dinamikleri vardır. Bu dinamiklere müdahale etmek doğru olmaz diye düşünüyorum” dedi. 

GÜÇLÜ CAMİA VURGUSU
Camianın kendi içinden bir başkan çıkarabilecek güçte olduğunu dile getiren Özcan, “Bir isim mutlaka çıkar. Ben futbol idaresinden bilgi sahibi değilim. Şu ana kadar bilmediğim konularda görüş de beyan etmedim. Herhangi fiiliyatım da olmadı. Bilen arkadaşlarla hareket ettik. Nazilli Belediyespor’u bilen arkadaşlarla istişarelerimiz olacaktır. Görüşmelerimiz oluyor. Bunların içerisinden mutlaka bir değerlendirme olur. O değerlendirme içerisinden herkesin üzerinde mutabık kaldığı bir yapı oluşuyor diye düşünüyorum” dedi. 

“HERKES BİLDİĞİ İŞİ YAPSIN”
İyi bir futbol seyircisi olduğunu ancak futbol idaresi noktasında bilgi sahibi olmadığını belirten Özcan, “Herkes bildiği işi yapsın. Ehline teslim edeceğiz merak etmeyin. Endişeniz olmasın. Orada da güzel bir ekip oluşur. Yönetimin değerlendirmesini bekliyoruz. Onlar kendi değerlendirmelerini yapacaklardır. Kararlarına biz de saygılı olacağız” dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.