İŞKUR Aydın’dan işini kurmak isteyenlere çağrı

İŞKUR Aydın’dan işini kurmak isteyenlere çağrı
İŞKUR Aydın İl Müdürlüğü, kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlü vatandaşlara hibe desteği vereceğini duyurdu.

Egemen Gülmüş- İŞKUR kendi işini kurmak isteyenlere müjde verdi. İŞKUR Aydın İl Müdürlüğü, kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlü vatandaşlar için hibe desteği projesini açıkladı. İŞKUR Aydın İl Müdürlüğü son başvuru tarihinin 7 Haziran 2024 olduğunu belirtti. İŞKUR Aydın, kendi isini kurmak isteyen engellilere 400 bin, eski hükümlü vatandaşlara ise 300 bin liraya kadar hibe desteği verecek.

iskur-aydindan-isini-kurmak-isteyenlere-cagri-engelli-ve-eski-hukumlulere-hibe-destegi-int-gzt-462866-204661916a26b9ee499f1b7b967fe110.jpeg

HİBE DESTEĞİ İÇİN ŞARTLAR
Proje başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin başvuru tarihi itibariyle en az yüzde 40 oranında engelli sağlık kurulu raporuna sahip yani çalışabilir durumda olması gerekiyor. Eski hükümlülerin İŞKUR’da eski hükümlü olarak kaydı olması şartı bulunuyor.
Başvuru koşulları hakkında detaylı bilgi www.iskur.gov.tr internet sitesinin duyurular bölümünde yer alıyor. Proje hazırlama konusunda il Müdürlüğü ve Hizmet Merkezlerinde destek alınabiliyor.

iskur-aydindan-isini-kurmak-isteyenlere-cagri-engelli-ve-eski-hukumlulere-hibe-destegi-int-gzt-462866-307891f1ac29279af195bd9becf73fd5.jpeg

Engelliler başvurularını e-devlet üzerinden eski hükümlüler ise başvurularını Koruma Kurulları veya Denetimli Serbestlik Müdürlükleri üzerinden yapabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.