İŞKUR desteğiyle kendi işinin patronu oldu 

İŞKUR desteğiyle kendi işinin patronu oldu 
ABONE OL
Aydın Çalışma ve İş Kurumu’ndan (İŞKUR)  engelli hibe desteği alan  Hüseyin Ahmet Sıdar, açtığı  Medikal Tıbbi Cihazlar işletmesiyle patron oldu. 

Aydın İŞKUR, il genelindeki engelli ve eski hükümlülere destek vermeye devam ediyor. Efeler’de engelli desteği alan Hüseyin Ahmet Sıdar, Medikal Tıbbi Cihazlar işyerini hizmete açtı. Engelli bireylere bir çok alanda hibe desteği verdiklerini söyleyen Aydın İŞKUR Müdürü Rahmi Terzi, “Aydın Çalışma ve İş Kurumundan hibe desteği alan Engelli Hüseyin Ahmet Sıdar işyerini hizmete açtı. Biyomedikal Teknik Servisi olarak açtığı iş yeri için projemize demirbaş desteği ve işletme kuruluş desteği verildi. Aydın İŞKUR olarak bugüne kadar hizmete açılan birçok sektöre hibe desteği vermiş bulunmaktayız. Engelli hibe desteğimizle açılan ve Batı Çevre Bulvarında faaliyet gösteren Sıdar Medikal Tıbbi Cihazlar’ın tüm Aydın halkına hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. 
Destek alarak kendi işinin patronu olan Sıdar da desteklerinden dolayı Terzi’ye teşekkür etti. 

iskurla-destegiyle-kendi-isinin-patronu-oldu-238537-a4cd6eebc218f42b62b9694f81daf24b.jpgiskurla-destegiyle-kendi-isinin-patronu-oldu-238537-f7035f98cf2898abda3ddc5d07a55fdf.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.