İyi kalpler için pedal çevirdiler

İyi kalpler için pedal çevirdiler
Söke’de Kalp Haftası etkinlikleri kapsamında ‘İyi Kalpler için Harekete Geçin’ sloganıyla bisiklet turu düzenlendi. Bisikletliler Derneği Söke Temsilciliği ve Latmos Bisiklet tarafından organize edilen etkinlik, 23 ilde eş zamanlı olarak yapıldı.

MUSA ÖLMEZ- Bisikletliler Derneği Söke Temsilciliği ve Latmos Bisiklet tarafından organize edilen 'İyi Kalpler İçin Harekete Geçin' Bisiklet Turu, Türk Kalp Vakfı'nın 36. Kalp Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlendi.

whatsapp-image-2024-04-21-at-17-50-21.jpeg

Saat 11.30'da Latmos Bisiklet önünden başlayan tur, Söke'de gerçekleştirildi ve aynı anda 23 ilde eş zamanlı olarak yapıldı. Şehir içinde alınan trafik önlemleriyle güvenli bir ortam sağlandı ve bisikletçiler, vatandaşların alkışlarıyla karşılandı.

Türk Kalp Vakfı'nın Başkanı Kenan Güven, yapılan ortak açıklamada, “Kalp haftaları, kalp damar hastalıklarına karşı farkındalık yaratma çalışmalarının önemli bir parçasıdır. Türk Kalp Vakfı'nın 36. Kalp Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen bu bisiklet turu, kalp sağlığını ön planda tutarak halkın bilgi, bilinç ve farkındalığını artırmayı amaçlamaktadır.” ifadelerini kullandı.
Sporun kalp sağlığı üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayan Güven, riskli hastalıklara sahip bireylerin mutlaka doktor kontrolünde spor yapmaları gerektiğini ve bisiklet sürmenin herkesin her yaşta yapabileceği bir spor olduğunu belirtti.

whatsapp-image-2024-04-21-at-17-50-20.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.