“İYİ Parti, Aydın ile övünüyor”

“İYİ Parti, Aydın ile övünüyor”
ABONE OL
Partisinin il teşkilatında gerçekleştirilen bayramlaşma programına katılan İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, partinin Aydın’da büyük bir kabul gördüğünün altını çizerek, “İYİ Parti Aydın ile övünüyor” dedi.

(TÜRKER KOCAKAHYA) İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas'tan da Sezgin’in ifadelerine destek geldi.
 İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. İl Başkanlığında gerçekleştirilen programa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İl Başkanı Cemal Sarı, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Yoğun ilgi gösterilen programda konuşan Başkan Sarı, 31 Mart seçimlerinde Aydın’da başarılı olduklarını ve bunu teşkilatın en tepesinden en sade üyesine kadar birlikte başardıklarını kaydetti. İl teşkilatı olarak genel başkan yardımcısı, milletvekili, belediye başkanları ve meclis üyeleri çıkardıkları için Allah’a şükrettiğini dile getiren Sarı, 1 Nisan’da belirlenen hedefler doğrultusunda Aydın’da İYİ Parti’yi en büyük ve başarılı parti yapma noktasında teşkilatlarla gayretli bir şekilde çalışacaklarını dile getirdi. 
TOPLUMSAL VE SİYASAL YAPIYI KIPIRDATAN GÜÇ: İYİ PARTİ
Partisinin Aydın’da önemli bir kabul gördüğünü belirten ve İYİ Parti’nin Aydın ile, Aydın’ın ise İYİ Parti ile övündüğünü ifade eden Milletvekili Sezgin, “Tabi ki Aydınlı vatandaşlarımızın demokrasi, yenilik ve modernliğe düşkünlüğünün bir uzantısı. Tabi sizlerin başarısının sonucu. Önümüzdeki dönemde yöneticiler ve sizlerle birlikte bu sonucu katlayarak büyüteceğiz. Ona çok uygun koşullar mevcut. Sayın genel başkanımız, uz görüşlülüğü sayesinde yerel seçimlerde çok akıllı ve cesur tercihlerle Türkiye’nin kaderinin değişme ihtimalinin doğmasını sağladı. Şu anda Türkiye’nin toplumsal ve siyasal yapısını kıpırdatan güç olarak temayüz ediyoruz. Rakiplerimiz de dostlarımız da bize bu anlayışla yaklaşıyorlar. Millet İttifakı da önemli. Türkiye’de koşullar değişince ittifaklar zorunlu hale geldi. Bu ittifak içinde İYİ Parti, demokrasi, hukuk, milletin menfaati ve temel değerlerimiz etrafında iş birliğimiz yanı sıra kendi öz kimliğini koruyor. Ümit ediyorum ki hem Aydın’da hem Türkiye’de layık olduğu yere de gelecek” dedi. 
"HONAZ'DAKİ ZAFER İSTANBULA İŞARET FİŞEĞİ ÇAKTI" 
İstanbul seçimlerine değinen Sezgin, gevşemeye mahal vermeden, çalışmaların en iyi şekilde devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. Seçimin yeniden yapıldığı yerlerden Denizli’nin Honaz ilçesinde İYİ Parti’nin seçimi kazanmasına değinen ve 8 oyluk farkın 2 bin 236’ya çıktığını hatırlatan Sezgin, kendi değerlendirmelerine göre bunun İstanbul seçimi için işaret fişeği olduğunu vurguladı. İstanbul seçimleri konusunda işi sıkı tutmak gerektiğini belirten Sezgin, “İstanbul beklentilerimize uygun sonuçlanırsa Türk siyasetinde İYİ Parti’nin yarattığı hareket daha da hızlanacaktır. Ama seçimleri Millet İttifakı kazanamaz ise de her halükarda yine 24 Haziran sabahı siyaseten yeni bir Türkiye’ye hazırlanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. 
“İKTİDARA BEKLENEN BİR PARTİYİZ”
Genel Başkan Yardımcısı Sukas da partinin kuruluş sürecinde birçok engellemelerle karşı karşıya kaldıklarını ifade ederek, “Hamdolsun Allah’a ki bugünleri gördük. Şuan partimizin mecliste grubu var. Bana göre en çalışkan milletvekillerine sahibiz. Onlarla iftihar ediyoruz. Biz de genel merkezde İYİ Parti politikalarını anlatmak için bütün Türkiye’yi geziyoruz. Gerçekten İYİ Parti, politikaları özlenen, beklenen, hadi artık gelin lütfen alın iktidarı denen bir siyasi parti. Vekil sayımızın az yada istediğimiz kadar belediyeye sahip olmadığımıza bakmayın” dedi. Aydın’ı değerlendiren Sukas, “Aydın olarak bu süreç çok iyi yönetildi. Millet İttifakı sürecini çok başarılı yürütmüş illerdeniz. 5 ilçede seçime girdik. İkisini aldık, ikisini kıl payı kaybettik. Bana göre oldukça başarılı geçirdik. Arzu ettiğimiz noktada değiliz ama bir buçuk yılın sonunda bana göre çok büyük bir başarı. Hayallerimiz Türkiye’yi gerçekten iyi etmek” diye konuştu.

iyi-parti-aydin-ile-ovunuyor-110072-a7bfebe21ec91f5146eb77898042a8a5.jpgiyi-parti-aydin-ile-ovunuyor-110072-ccb66e6fc963314abacab44629d130eb.jpgiyi-parti-aydin-ile-ovunuyor-110072-e4f9d4feb6a6fd14d0911412c09aef20.jpgiyi-parti-aydin-ile-ovunuyor-110072-ed258d96788d10c5975c3ab89013c339.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.