İYİ Parti Efeler’e ‘Adıyaman’ aday 

İYİ Parti Efeler’e ‘Adıyaman’ aday 
ABONE OL
İYİ Parti Efeler Belediye Meclisi Üyesi İlhan Adıyaman, İYİ Parti Efeler İlçe Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında İlçe başkan adaylığını kamuoyuna duyurdu. 

MURAT TAN- 9 Şubat 2020’de yapılacak İYİ Parti Efeler İlçe Kongresi öncesinde mevcut başkan Fatih Arslan yeniden aday olmayacağını açıklarken, Başkanlığa adaylığını duyuran ilk isim İYİ Parti Efeler Belediye Meclisi Üyesi İlhan Adıyaman oldu. 

“BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK”

Adaylığıyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, mevcut iktidarın yanlış politikaları neticesinde ülke siyasetinin  tıkanıklığa gittiğini söyleyen Adıyaman, "Gerekli çözüm önerileri üretemiyordu. Tam da bu dönemde Sayın Meral Akşener önderliğinde, 25 Ekim 2017'de İYİ Parti'yi kurduk. Hızlı bir şekilde tüm il ve ilçe teşkilatlarımızı oluşturduk ve hemen 8 ay sonrasında tüm zorluklara, engellemelere göğüs gererek 24 Haziran 2018 ‘Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine’ girdik. Kısa sürede kurulmasına karşın ülke siyasetine yön veren bir konuma gelen partimiz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde ittifak ortağımızla beraber, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çok sayıda belediyeyi kazanarak büyük başarı elde etmiştir" dedi. 

“EFELER BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ NASİP OLDU”

"Aydın özelinde genel seçimlerde yüzde 15 oy oranıyla, TBMM'ye Sayın Milletvekilimiz Aydın Adnan Sezgin'i, yerel seçimlerde de 6 İyi Parti meclis üyesini Efeler Belediyesi meclisine kazandırdık" diyen Adıyaman, "İYİ Parti Efeler İlçe Teşkilatının kurucu üyelerindenim. Teşkilat çeşitli kademelerinde görevler aldım, meclis üyeliği adaylığı sürecine kadar da, Parti İçi Eğitim ve Ar-Ge den sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürüttüm. Ardından partililerimizin ve ittifak partisi CHP’Ii seçmenlerin de desteğiyle, partim adına Efeler Belediyesi Meclis üyeliği nasip oldu. Meclis ulaşım ve turizm komisyonunda görevlerim var. Ayrıca Jeoloji Mühendisi olmam sebebiyle meclis tarafından seçilip, eski adı Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği, yeni adı Enerji Kentleri Birliği adına çalışmalar yürütüyorum" diye konuştu. 

“İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

Ayrıca kendisinin Aydın Jeoloji Mühendisleri Odası yönetiminde de olduğunu söyleyen Adıyaman, "Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği başkanıyım. Aydın için sivil toplum kuruluşlarının önemini biliyor ve mümkün olduğunca katkı sağlamak içinde çaba içerisindeyim. Bu süreye kadar, ilçe başkanlığı yapmış, başkan yardımcılığı görevini üstlenenmiş. Yönetimlerde yer almış, kısaca parti için emeği geçen tüm partililerime teşekkür ediyorum. Şu ana kadar yaptıkları çalışmalara katkılar koyabilmek adına, Allah nasip ederse onlardan teslim alacağım bu görev bayrağını daha da yukarıları çıkarabilmek adına, partimi her platformda en iyi şekilde temsil edebilmek adına İyi parti Efeler İlçe başkanlığına adayım. Ülkem için, Aydın için, partim için hayırlı işler yapmayı, hayırlı işlerde yer almayı Allahım nasip etsin" dedi.

iyi-parti-efelere-adiyaman-aday-141459-e794a753307118f5814a2743e27c3547.jpgiyi-parti-efelere-adiyaman-aday-141459-4402480924fa2142e2fd0cf5c94e34bd.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.