İYİ Parti GİK’te Aydınlı isim de yer aldı

İYİ Parti GİK’te Aydınlı isim de yer aldı
 Muhabir
İYİ Parti’nin geçtiğimiz gün gerçekleşen olağanüstü kurultayında genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu’nun Genel İdare Kurulu (GİK) listesinde Aydın’dan Berna Sukas da yer aldı.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, İYİ Parti’nin geçtiğimiz gün gerçekleşen olağanüstü kurultayında, Meral Akşener görevi bırakırken, Müsavat Dervişoğlu 611 delegenin oyunu alarak yeni genel başkan seçildi. Aydın’dan 21 delegenin oy kullandığı olağanüstü kurultayda, Dervişoğlu’nun 50 kişilik GİK listesinde Berna Sukas da yer aldı.

İYİ Parti’nin 4. Olağanüstü Kongresi’nde GİK üyeliğine seçilen İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş ise yeni dönemde parti üst yönetiminde herhangi bir görevde bulunmayacak.

iyi-parti-gikte-aydinli-isim-de-yer-aldi-iyi-partide-aydinli-isme-onemli-gorev-465784-4e9664e48d6ee6ab70a25cb5dc6bb0a2.jpg

BERNA SUKAS KİMDİR?

Aydın Bozdoğan’da 18 yıl belediye başkanlığı yapan Mustafa Sarıoğlu’nun kızı olan Berna Sukas, 2018-2022 yılları arasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 27. Dönem Aydın Milletvekili adaylığından sonra 28. Dönem’de de İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı olan Sukas, sosyal politikalar, eğitim politikaları, gençlik sorunları, aile ve aile hukuku konularında uzman olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.