İYİ Parti Karacasu'da buruk veda göz yaşarttı

İYİ Parti Karacasu'da buruk veda göz yaşarttı
ABONE OL
İYİ Parti Karacasu İlçe Başkanlığı görevinden rahatsızlığını gerekçe gösterip istifa eden Aydın Güvendi, başkanlık görevini Genel Merkez tarafından atanan yeni başkan Prof. Dr. Ali Küpelioğlu’na devretti.

GÜLAY ÖZTEKİN- Devir töreninde il yönetiminden ve partililerden özür dileyen Güvendi, ilçe başkanlığına veda ederken gözyaşlarını tutamadı. Güvendi’nin buruk veda konuşması herkesi duygulandırdı. 

İYİ Parti Genel merkezi tarafından Karacasu İlçe Başkanlığı görevine atanan Prof. Dr. Ali Küpelioğlu, rahatsızlığını gerekçe gösterip başkanlık görevinden istifa eden eski başkan Aydın Güvendi’den bayrağı devraldı. Parti Binasında düzenlenen devir törenine İl Başkanı Cemal Sarı, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İl Kadın Kolları Başkanı Semra Yücel, İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak, İl başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, Sultanhisar İlçe Başkanı Mustafa Ödemiş ve Kuyucak Belediye Başkan adayı Kemal Emir ile birlikte tam kadro katıldı. 
Eski ve yeni ilçe başkanları, meclis üyesi Nail Kurt ve partililer tarafından karşılanan İl Başkanı Cemal Sarı ve beraberindekiler Karacasu’da uyumlu bir ekiple çalışmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. 

ESKİ BAŞKANA TEŞEKKÜR YENİ BAŞKANA ÇİÇEK
İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı, bir yıl ilçe başkanlığı görevinde bulunan Aydın Güvendi’ye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi ile onurlandırdı. Yeni ilçe başkanı Karacasu Vakfı Kurucu eski Başkanı ve İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Küpelioğlu’na da çiçek takdim edip yeni görevi de tevdi etti. 

“HASTAYIM ÖZÜR DİLİYORUM”
Eski Başkan Aydın Güvendi, buruk bir veda konuşması yaptı. Sözlerine, “Rahatsızım, hastayım götüremedim özür dilerim” diyerek sözlerine başlayan Güvendi, gözyaşlarını tutamadı. Ağlamamak için kendisini zor tutan Güvendi’nin konuşması herkesi duygulandırırken partililer bu güne kadar vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür edip kendisinden helallik istedi. 
Yeni görevine istifasını vererek başlayan Prof. Dr. Ali Küpelioğlu, “İl yönetim kurulu üyeliğimden istifa ediyorum. Yanlış anlaşılmasın” diyerek espri yaptı. 

BAYRAĞI DAHA ÜST NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ
İl Başkanı Cemal Sarı, “Karacasu’nun yetiştirdiği bir değeri ilçe başkanlığına önerdik. Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın ve genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in onayları ile görevi yeni başkanımız Küpelioğlu’na devrediyoruz. Küpelioğlu’nun devraldığı bayrağı daha üst noktalara taşıyacağına olan inancımızla kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. 
Birlik ve beraberlik içinde uyumlu bir çalışma sergilediklerini kaydeden Sarı,  belediye meclisinde tek başına İYİ Parti’yi temsil edip halkın sorunlarını gündeme taşıyan meclis üyesi Nail Kurt’a da bu başarılı çalışmalarında dolayı kutlayıp teşekkür etti.  

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Önümüzdeki Şubat –Mart ayında kongre kararı aldıklarını kaydeden Cemal Sarı, “Bu kapsamda üye sayısı 400’ü geçen büyük ilçelerimizde delege seçimleri yapılması hazırlıkları devam ediyor. Bir taraftan bunları yaparken mevcut ilçelerimizden görev değişikliği talepleri oldu. Karacasu’da uzun zamandır ilçe başkanlığını yapan Aydın Güvendi’nin bu dönem içinde büyük katkıları gayretleri oldu. Kendisine bu teşkilatımızın bayrağını burada seçim döneminde ve daha sonrasında en güzel bir şekilde dalgalandırdı. İlçe başkanından meclis üyesine ve il yönetimine kadar uyumlu bir ekip var. Karacasu’nun yetiştirdiği önemli bir değeri Karacasu Vakfı kurucu başkanlığını yapmakta olan profesör arkadaşımız başından beri katkı sağlamış olup il yönetim kurulunda da beraber olduk” diyerek Küpelioğlu başkanlığında oluşturulacak yeni yönetimin Karacasu’ya, Aydın’a ülkeye ve millete hayırlara vesile olmasını diledi. 

İYİ BİR EKİPLE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ
Yeni Başkan Küpelioğlu, "Hedefim fgenelde iktidar olmak yerelde de Karacasu Belediyesini kazanmak. İlk seçim kurucu başkan Hasan Dinç ile geçirdim. Gitmediğimiz mahalle çalmadığımız kapı kalmadı. İkinci seçimi ikinci başkan Aydın Güvendi ile geçirdim. İnşallah üçüncü seçimi de üçüncü başkan olarak geçireceğim.  Önümüzde bir erken seçim var. Bu bir ekip işi. İyi bir yönetim içerisinden divanı oluşturarak erken seçime daha güçlü bir şekilde hazırlanıp ülkemizi AK Parti iktidarından kurtaracağız” ifadelerini kullandı. 

iyi-parti-karacasuda-buruk-veda-goz-yasartti-140496-3f5b196cc885acfb563ce6da549a435c.jpgiyi-parti-karacasuda-buruk-veda-goz-yasartti-140496-46e4432c68e695d63ae00aa2fea5095a.jpgiyi-parti-karacasuda-buruk-veda-goz-yasartti-140496-acc3cd9e895ef571e0f3e9da7e7620da.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.