İYİ Parti'de bir istifa daha 

İYİ Parti'de bir istifa daha 
ABONE OL
İYİ Parti Söke eski ilçe Başkanı Şule Tuntaş’ın istifasının ardından kurucu üyelerden Erhan Akkın da istifa ettiğini açıkladı. 

KIYMET SARIYILDIZ - İYİ Parti Söke eski ilçe Başkanı Şule Tuntaş, 17 Kasım günü partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Tuntaş’ın istifasının ardından İYİ Parti Söke İlçe Başkanı  Çağlar Çelikez, istifadan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Çelikez, Tuntaş’ın İYİ Parti ruhunu kaybettiğini söyleyerek istifasının partiyi güçlendireceğini dile getirdi. Çelikez’in açıklamasının ardından kurucu üyelerden Erhan Akkın, Tutaş’a karşı sarf edilen sözlerden dolayı istifa ettiğini açıkladı. Çelikez’i kınadığını ifade eden Akkın, “Söke İYİ Parti Kurucu başkanımız sayın Şule Tuntaş için yapılan ithamların tamamını ret ediyorum. Maddi manevi her şeyi sarf eden, gece gündüz çalışan bir kadına bir anneye yönelik sarf edilen sözler bir rezalet ve yalandır. Ben her şeyi biliyorum, kimin doğru kimin yalan olduğunu da. Daha düne kadar partiye gel git diye gelen arkadaşlarımız buraya mı gelmemi istediniz. Allah uzak etsin. Hiçbir zaman koltuk ya da mevkii beklentim olmadı, öyle hesaplar içinde hiç olmadım. Siz şehitlerimizin kemiklerini sızlatan Leyla Zana'ya övgüler düzen genel başkanınız tarafından atanan Genel Başkan yardımcısı Bahadır Erdem'e başkanım deyin. Ben Türk milliyetçisi Erhan Akkın, ilçe başkanını esefle kınıyor ve İYİ partiden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.  

iyi-partide-bir-istifa-daha-189239-70eebe7020331c07b709c862dd40520b.jpgiyi-partide-bir-istifa-daha-189239-40ef288ee1ae4efde94aa6b577e6d010.jpg



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.