İYİ Parti'de seçim heyecanı yaşanıyor

İYİ Parti'de seçim heyecanı yaşanıyor
ABONE OL
İYİ Parti Karacasu İlçe Teşkilatı, mevcut başkan Prof. Dr. Ali Küpelioğlu’nun başkanlığında tek liste ile 2. Olağan Genel kurulunu gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyor. 

GÜLAY ÖZTEKİN- İYİ Parti Aydın’da koronavirüs nedeniyle ertelenen ve aralarında Karacasu’nun da olduğu 5 ilçede 21 Haziran Cumartesi günü seçime gidiyor. Karacasu'da genel kurula Aydın Büyükşehir Belediyesine ait Karacasu Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak. 6 ay önce genel merkez tarafından atanan mevcut Başkan Prof. Dr. Ali Küpelioğlu, seçime tek liste ile gidecek. Seçim heyecanı yaşayan Başkan Küpelioğlu,  tüm Karacasu halkını kongreye davet etti. 

"İYİ PARTİ İKTİDARA YÜRÜYOR"
Küpelioğlu, “Pandemi nedeniyle 22 Mart 2020 tarihinde yapılması gereken kongremiz, toplantı yasakları nedeniyle ertelenmiş ve yaşamın normale dönmesi ile 21 Haziranda yapılmasına karar verilmiştir. Partimiz Türkiye’nin her yerinde ve her alanında büyük bir ivme kazanmıştır. Buna paralel olarak Karacasu özelinde büyük bir atılım hamlesine başlayan İYİ Parti olarak bizlerin hedefi ilk yerel seçimde birinci parti olmaktır. Bu hedefe kilitlenen yeni yönetim kurulumuzun başarılı olacağına inanıyoruz. Allah utandırmasın. Tüm halkımızı kongremize davet ediyoruz” diye konuştu.

5 İLÇE AYNI GÜN SEÇİME GİDİYOR
Aydın’da 12 ilçe kongresini tamamlayan İYİ Parti, Koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle askıya alınan Koçarlı, Karpuzlu, Karacasu, Bozdoğan ve Germencik ilçe kongrelerini 21 Haziran günü tamamlayacak. 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.