İYİ Parti’li Karakaş’ın Akşener çıkışı şaşırttı

İYİ Parti’li Karakaş’ın Akşener çıkışı şaşırttı
 Muhabir
İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, 27 Nisan’da yapılacak seçimli olağanüstü kongrede yeniden Meral Akşener’in genel başkan seçilmesi gerektiğine işaret etti.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, geride kalan genel seçimlerde ilde yapılan ön seçim dikkate alınmadan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından 1. Sıra Adayı olarak dayatılan İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Aydın Milletvekili Karakaş, bir dönem daha milletvekilliği garantilemek için 27 Nisan’daki seçimli olağanüstü kurultayda Akşener’e desteğini açıkladı. Karakaş’ın Akşener’in tekrar aday olacağını açıklamamasına rağmen, Karakaş’ın, “27 Nisan’da da bu hareketin lideri yine siz olacaksınız” sözlerine anlam verilemedi.

iyi-partili-karakasin-aksener-cikisi-sasirtti-aydinda-vekilligi-yeniden-garantilemenin-derdine-dustu-460630-2ca5d370fa015c553aa5fb228b096e7f.jpg

“HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ”

Karakaş, Akşener ile ilgili büyük dikkat uyandıran açıklamasında, “İYİ Parti’nin beyni de kalbi de, milletimizin vicdanı da Meral Akşener'dir. İYİ Partimiz 2017’de bu kirli düzeni değiştirmek için kurulurken; nasıl ki umudumuz, liderimiz sizseniz, 27 Nisan’da da bu hareketin lideri yine siz olacaksınız. Alınan hür ve müstakil kararı GİK’in, sorumluluk hepimizin… Ne zaman ihtiyaç duyarsanız yanınızda, her zaman arkanızdayız!” ifadelerini kullandı.
Karakaş’ın söz konusu açıklamaları, Akşener’in yeniden lider olmasının ardından Aydın’da bir kez daha kıyak vekilliği garantilemenin peşine düştüğü yorumlarını da beraberinde getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.