İYİ Partili Öztürk’e ilk ziyaret NTO’dan 

İYİ Partili Öztürk’e ilk ziyaret NTO’dan 
ABONE OL
İYİ Parti İlçe Başkanlığına seçilen avukat Cihat Öztürk’e ilk hayırlı olsun ziyaretini Nazilli Ticaret Odası gerçekleştirdi.

AYŞE AKTAŞ- Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ve Yönetim Kurulu üyeleri, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı seçilen Cihat Öztürk’ü parti binasında ziyaret etti. 

‘OBJEKTİF OLARAK TÜM SİYASİ PARTİLERLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ’
İYİ Parti İlçe Başkanlığına gerçekleştirdikleri ziyarette konuşan Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, ”Almış olduğunuz görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Sivil toplum kuruluşu olarak elimizden geldiğince bölgemize katkı vermek için mücadele ediyoruz. Sivil toplum kuruluşların söylemleri bir yere kadar, ondan sonra icraat kısmında doğal olarak bizim siyasetçilerle birlikte hareket etmemiz gerekir. Biz de bunu maksimum derecede elimizden geldiğince objektif olarak bütün siyasi partilerle bir arada çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz ama Nazilimizin ölçeğinde bizlerin çok hızlı bir şekilde bir araya gelme kültürünü geliştirmemiz lazım. Biz bunun eksikliğini yıllardır yaşıyoruz, bunun da acısını çekiyoruz. Nazillimize hep beraber güzel işler sunacağımızı ve yeni yatırımlar gelmesi açısından Nazilli Ticaret Odası olarak meclisimiz, yönetim kurulumuz ve çalışanlarımız dahil bugüne kadar gayretlerimizi gösterdik bundan sonrada daha da gayret göstererek sorunların önünü açmaya çalışacağız. Biz size destek olacağız sizden de aynı şekilde bize destek olmanızı bekliyoruz. Bizi burada ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Gönlünüzce görev yapmanızı nasip etsin. İz bırakacak işler yapmanızı temenni ediyorum. Rüzgar gibi gelip geçenlerden olmayalım" dedi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ
Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler de İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini aktararak, “Birçok arkadaşımız, abimiz, benim yakından tanıdığım, bildiğim, sevdiğim kişiler. Güzel bir yönetim oluşmuş. Allah birliğinizi devam ettirsin. Farklı şekillerde bu oluşumun nasıl bir arada kaldığını, birlikte nasıl işler başardığını en yakinen takip eden birisiyim. Bundan sonrada çok daha büyük işlere imza atacaklarından en ufak kaygım ve şüphem yok. Yerel yönetimin de şu anda İYİ Partili olmasından dolayı da bu yönetime farklı sorumluluklar ekleniyor. En basitinden işsizlik ve istihdamla olan sorunlar tahmin ediyorum sizin en çok başınızı ağrıtacak konulardan bir tanesi olacak. Biz Nazilli Ticaret Odası olarak yeni yatırmaların, yeni sanayi kuruluşların ardı ardına açılması, tekrar fabrikalar kurulması ile alakalı tüm partili milletvekillerine zaten hazırlamış olduğumuz raporları sunuyoruz ama yerelde de bir belediye başkanının İYİ Partili olmasından dolayı beklentiyi de yükseltiyor. Bu noktada işsizlikle alakalı biz Nazilli Ticaret Odası olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Tekrar tebrik ediyorum yeni görevinizi” diye konuştu.

Nazilli’de mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ise, ”Bizi ziyaret ettiğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Güzel ve güçlü bir yönetim kurduk. Güzel işlere imza atmak tüm kuruşlarla, örgütlerle iyi bir işbirliği yapmakla mümkün oluyor. Bu ziyaret de bunun kapısını açar inşallah” dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.