İYİ'ler kahvaltıda buluştu 

İYİ'ler kahvaltıda buluştu 
ABONE OL
İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı düzenledikleri kahvaltı programında birlik beraberlik vurgusu yaparak çalışmaları hız verdi. 

KIYMET SARIYILDIZ- İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı yönetim kurulu üyelerinin  katılımı ile Kızılcaköy’de kahvaltı programı düzenlendi. 

Birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına düzenlenen kahvaltıya İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci de katıldı. Aydın’da yapılacak olan çalışmalar için fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Demirci, “Çalışmalarımıza hız vereceğimiz bir dönemde hep birlikte yek vücut olarak hareket edeceğimizden herkes emin olsun.  İlk seçimlerde İYİ Parti’yi layık olduğu birinci sıraya Aydın İl Teşkilatı olarak getireceğimize güvenimiz tamdır. Bu sebeple cesurlar harekatı ailesine yakışır bir biçimde onurla, gururla, hakkıyla mücadele eden İl Yönetim kuruluna, İlçe Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize bütün partili üyelerimize ve bu yolda bizleri yalnız bırakmayacak olan Aydınlı halkımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.