İYİ'ler Karacasu'da yol haritasını belirledi

İYİ'ler Karacasu'da yol haritasını belirledi
ABONE OL
İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yaklaşık 3 hafta önce Karacasu İlçe Başkanlığına atanan Prof. Dr. Ali Küpelioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte göreve geldikten sonraki ilk istişare toplantısını yaptı.

GÜLAY ÖZTEKİN- Toplantıda İYİ Parti'nin bundan sonra izleyeceği yol haritası belirlendi.

İYİ Parti Karacasu İlçe Başkanı Prof. Dr. Ali Küpelioğlu başkanlığında bir araya gelen parti yönetimi bundan sonra izlenecek yol haritasını çizdi. Görevi devraldığı eski başkan Aydın Güvendi, Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt, İYİ Parti kurucu üyelerinden İbrahim Öncü, Avukat Huriye Ekiz ve MHP eski ilçe başkanları Hüseyin Özen, Mustafa Gökçe, Gani Şişman, Ercan Ayyılmaz’ın katıldığı toplantıda izlenecek yol hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

HEDEF İKTİDARA YÜRÜMEK
Toplantının amacı hakkında bilgi veren İYİ Parti İlçe Başkanı Prof. Dr. Küpelioğlu, “Karacasu ilçe teşkilatı olarak önümüzdeki dönemde yol haritasını çizmek ne tür faaliyetler yürüteceğiz bunları belirlemek fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. Bu ilk toplantımızda güzel bir birliktelik sağladık. Bu günden itibaren daha aktif bir çalışma yürüteceğiz. Öncelikli hedefimiz kadın ve gençlik kollarını oluşturup mahalle temsilcilerimizi belirlemek olacak. Buna paralel olarak da üye kayıtlarımızı artırıp İYİ Parti’yi Karacasu’da birinci parti yapmak ve iktidara taşımak için el ele verip çalışacağız. Üye kayıtlarımızı artırmaya yönelik de daha aktif ve etkin bir siyaset yürüteceğiz” dedi. 

KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE HERKESE AÇIK
Yapılacak faaliyetler arasında halkla iç içe olmak ve sık sık mahalle ziyaretleri yapıp partinin kuruluş felsefesini birebir halka anlatarak farkındalık yaratan projeleri hayata geçirerek İYİ Parti’ye ivme kazandıracak çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Küpelioğlu, İYİ Partiye gönül veren herkesi üye olmaya ve İYİ Parti çatısı altında buluşmaya davet etti. Küpelioğlu, “İYİ’lerle bir olmak isteyen herkese gönlümüzde kapımız da açık” diye konuştu.

iyilerin-karacasu-hedefi-iktidara-yurumek-143705-06a1132501f7a61c1ec0f66ae37b5b14.jpgiyilerin-karacasu-hedefi-iktidara-yurumek-143705-1927a75f64b424d0b072c4eff91b086a.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum