İzmir'e destek 

İzmir'e destek 
ABONE OL
Aydın Valiliği, İzmir’de yaşanan deprem sonrasında 623 gıda kolisi ve 711 yeni battaniye olmak üzere toplamda bin 334 adet bağış yardımına bulundu. 

KIYMET SARIYILDIZ - İzmir’de 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde 115 kişi hayatını kaybederken bin 34 kişi de yaralandı. Depremde bazı binalar yıkılırken bazı binalarda hasar oluştu. Deprem sonrası tüm Türkiye tek yürek olup İzmir için yardım kampanyası başladı. Aydın’da Valilik  koordinasyonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakfı ve on yedi ilçe vakfı tarafından ayni bağış kabulü yapıldı. Sivil toplum kuruluşları, hayırseverler ve vatandaşlar da kampanyaya destek verdi.  
Yardımlarla ilgili bilgi veren Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, “İzmir'de meydana gelen afet sonrasında ihtiyaç sahibi afetzedelere dağıtılmak üzere 623 adet standart gıda kolisi ve 711 yeni battaniye olmak üzere toplamda bin 334 adet bağış toplanmış ve İzmir'de bulunan depolara sevk edilmiştir. Aydın Valiliği olarak İzmirli vatandaşlarımızın yanındayız. Her türlü desteğe hazır olduğumuzu bildirmek isteriz. Yardımda bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları, hayırseverler ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.