JMO Aydın’dan erzak yardımı 

JMO Aydın’dan erzak yardımı 
ABONE OL
Aydın JMO İl Temsilciliği ihtiyaç sahibi vatandaşlara, yerbilimleri firmaları ve hayırseverlerin katkısıyla hazırlanan yaklaşık 100 erzak paketini dağıttı. 

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Aydın İl Temsilciliği, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzattı. Doğal afetlere karşı halkın güvenliği ve ekonomik refahını geliştirmek için çalışmalarını sürdüren temsilcilik, yerbilimleri firmaları ve vatandaşların aracılığıyla pandemi ile beraber ekonomik sıkıntı yaşayanlara destek olmak adına erzak yardımı yaptı. Erzak paketi şeklinde olan yardım faaliyetlerinin devam ettiği, yardıma destek olmak isteyen kişiler ve firmaların JMO Aydın İl temsilciliği aracılığıyla yardımda bulunabileceği ifade edildi. 

“ENDİŞELERİ VATANDAŞLARIMIZLA PAYLAŞMAKTAYIZ”
Temsilcilik faaliyetleri hakkında da bilgi veren İl Temsilcisi Hasan Kuru, “TMMOB Jeoloji Mühendisleri odasının ana konuları arasında yapı güvenliğinin tesis edilmesi, yeraltı ve yerüstü kaynaklarının değerlendirilmesi yer almaktadır.  Odamız, maden, enerji ve mühendislik dallarında hizmet veren firmalar ve üyeleri vasıtasıyla, ülkemizin modern, refah, çağdaş ve güvenli bir geleceğe sahip olmasına katkı koymaya yardımcı olmaktadır.  Son zamanlarda tüm dünyada ve ülkemizde ana gündem maddesi ekonomi ve koronavirüs  (Kovid-19)  ile mücadele olmuştur. Bu konulardaki endişeleri vatandaşlarımız ile paylaşmaktayız” dedi. 

YAKLAŞIK 100 PAKET TOPLANDI 
Yardımları değerlendiren Kuru, “Yaşadığımız bu zor günlerde halkımızın her şekil ve koşulda yanında olarak gerçek amaç ve vazifemizi kara gün dostu olarak vatandaşlarımıza göstermemiz gerektiğine inanmaktayız. Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği, Yunus Emre’nin ‘Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz’ sözünü ilke edinerek, yerbilimleri firmalarımız ve üyelerimizin katkılarıyla, Ramazan ayı içerisinde, erzak paketi yardım kampanyası düzenlenmiştir. Toplanan yaklaşık 100 paket erzak yardımı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır. Bu konudaki yardım çalışmalarımız devam edecektir.  Bu günlerin de geçeceği, güzel yarınlarda, bu coğrafyada ve ülkemizde, daha büyük işler yapılacağı muhakkak olup, Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliğinin her daim yüce milletimizin yanında ve hizmetinde olacağını saygılarımızla bildiririz” dedi. Kuru, erzak paketlerinin toplanmasına ve dağıtımına destek verenlere teşekkür etti. 

jmo-aydindan-erzak-yardimi-216567-d8429e78f63c64d48c83ece19291ef56.jpgjmo-aydindan-erzak-yardimi-216567-90255fca8ae37033d6091f1835581638.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.