Kadıköy tarihinde bir ilk

Kadıköy tarihinde bir ilk
ABONE OL
Kadıköy Mahallesi Muhtarı Doğan Altan, ikinci dönem mazbatasını alıp kaldığı yerden çalışmaya başladı. Kadıköy, tarihinde ilk kez tek adayla seçime gitti.

(ABDURRAHMAN FIRAT) Kadıköy Mahallesinde oy kullanan 960 seçmenin 820’sini alan Doğan Altan, muhtar seçildi. Hiçbir rakibi olmayan Altan, “Muhtarlıklar, demokrasinin en küçük yapı taşlarıdır. Muhtarlar, devlet ile vatandaş arasında bir köprüdür. Bize oy vermiş, vermemiş hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun ayrım yapmadan herkese hizmet veremeye, gönlünü kazanmaya çalıştık. Gece gündüz herkesin yardımına koştuk” dedi. 
Kadıköy’de muhtarlık seçimlerinde bir ilkin yaşandığını vurgulayan Altan, “Kadıköy muhtarlık seçimleri tarihinde ilk kez tek adayla yapıldı. Benim için onur verici bir olay. Bir önceki dönemde üç aday vardı.  Halkımızın teveccühüyle tekrar muhtar seçildik. Muhtarlıkta ikinci dönemim. İlk dönemde mahallemizin yolları çok kötüydü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, abone borularını değiştirip yollarımıza parke taşı döşedi” diye konuştu.

AYDIN AYAĞA KALKACAK
Mahallelerinde yaklaşık Bin 750 civarında olduğunu kaydeden muhtar Doğan Altan, mahallenin başlıca geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu söyledi. Öncelikle bölgede istihdam alanları oluşturmak için çalışacağının altını çizen Altan, “Kadıköy’de Organize Sera Bölgesi ve Organize Serbest Bölge kurulması planlanıyor. Buraya gelirse hem Aydın hem de mahallemiz kazanacak. Gerçekten güzel bir yatırım olacak. Aydın ayağa kalkacak. İnşallah hayata geçirilir” dedi. 
Altan, koordineli olarak çalıştıkları Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Efeler Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.