Kadınlar, Fatma İşcan konseriyle özel bir gün yaşadı

Kadınlar, Fatma İşcan konseriyle özel bir gün yaşadı
ABONE OL
Karacasu belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen konserde sahne alan ünlü pop müziği sanatçısı Fatma İşcan, kadınlara özel bir gün yaşattı. 

(GÜLAY ÖZTEKİN) Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçılarından Fatma İşcan, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’nın kadınlar günü dolayısıyla kadınlara özel verdiği konserde sahne aldı. 
KADINLAR YERLERİNDE DURAMADI
Müzik piyasasına “Saltanat” adlı şarkısıyla hızlı bir giriş yapan ardından “Yüzüne yüzüne” adlı şarkısıyla da maksi single ile çıkış yakalayan genç popçu, Karacasu’da seslendirdiği hareketli birbirinden güzel oyun havaları ile kadınları coşturdu. Kadınları yerlerinden kaldırıp sahnede birlikte dans eden sanatçı slov parçaları ile de müzikseverlere doyumsuz bir akşam yaşattı. 
“KADINLARLA DAHA GÜÇLÜYÜZ”
Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, kadınlar günü kutladı. Kadınların her zaman her şeyin en iyisini hak ettiğini belirten Büyükyapıcı, “İyi ki geldiniz, iyi ki haklarınıza sahip çıkıyorsunuz. Siz kadınlarla her zaman daha da güçlüyüz” diyerek kadınlara iyi eğlenceler diledi. Başkan Büyükyapıcı, Fatma İşcan’ı kadınlarla baş başa bırakarak salondan ayrıldı.  Kadınlar sanatçı Fatma İşcan ile kadın kadına eğlenip günlerini en güzel şekilde kutladı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.