"Kadınlar güçlensin Türkiye büyüsün”

"Kadınlar güçlensin Türkiye büyüsün”
ABONE OL
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü  dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Alıcık mesajında "Kadınlar güçlensin Türkiye büyüsün” dedi.

KIYMET SARIYILDIZ- MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü  dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu. Açıklamasında Alıcık, “Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün 'Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir' veciz sözü bize rehber olmalıdır” ifadelerine yer verdi. 

 MHP’nin her zaman kadınların yanında olduğunu kaydeden Alıcık, “Kadın; Türk Milletimizin aynası, geleceğimizin ümit ateşidir. Kadın; nezakettir, zarafettir, titizliktir, hoşgörünün bizzat kendisidir. Türk kadını kahramanlıklara imza atan ve güç veren iradedir. Kadınların hayatın her alanında aktif, eşit, etkin ve katılımcı olmaları vazgeçilmez değer ve önemdedir. Kadınlarımız güçlendikçe milli uyanış yaygınlaşacak, milli diriliş ve dayanışma ruhu Türkiye’yi büyütecektir. MHP Aydın Teşkilatları ve Kadın kollarımız her zaman cennet Aydın kentimizin hanımefendilerinin  yanında ve yakınındadır. Milliyetçi Hareket Partisi, kökeni ve anasının dili ne olursa olsun Türk kadının her zaman destekçisi, sözcüsü ve yanında duran gücü olmaya devam edecektir.  Kadın ve şiddet kelimelerinin yan yana gelmediği günlerin yaşanması dileklerimle, kahraman aziz şehitlerimizin, vefakâr anneleri, fedakar eşleri başta olmak üzere; tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.