Kahraman, “Yardımı artık Ankara’dan alsınlar”

Kahraman, “Yardımı artık Ankara’dan alsınlar”
ABONE OL
  İYİ Parti Köşk Belediye Meclisi Üyesi Cemil Kahraman, AK Partili Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in, önceki dönem Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç dönemiyle ilgili mali göstergelere dönük bir takım eleştirilerine ilişkin açıklama yaptı. 

MURAT TAN - Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in, partilisi Köşk eski belediye başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ın dönemindeki borçlar ve bir takım olumsuzluklarla ilgili sosyal medya hesabından yorumda bulunan İYİ Parti Köşk Belediye Meclisi  Üyesi Cemil Kahraman, “31 Mart seçimlerinde iktidarın gücüyle diye müzik çalıyorlardı, yardımı Ankara’dan alsınlar artık” dedi.  İYİ Parti Köşk Belediye Meclisi Üyesi Cemil Kahraman, AK Partili Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in, önceki dönem Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç dönemiyle ilgili mali göstergelere dönük bir takım eleştirilerine ilişkin açıklama yaptı. 


“ALLAH YARDIMCISI OLSUN”

“Tüm Türkiye’de olduğu gibi sadece Köşk'te değil bütün AKP’li belediyelerin aşırı borcu var” diyen Kahraman, “Belediye kanunlarına göre bir belediye ancak gelirinin yüzde 15'i kadar borçlanabilir, daha fazlası için Ankara'nın özel izin vermesi gerekir. Kim veriyor bu kadar borçlanma iznini? Tabi ki Ankara. Vatandaşımız at gözlüğünü çıkarsın artık. Ekonomi batmış durumda. İki yıldır aşırı zam yapılıyor. Borç, yandaş belediye olunca veriliyor, tabi muhalif belediye olunca Aydın Büyükşehir Belediyesi gibi sürekli devletin müfettişleri denetimde. Sayın Nuri Güler Bey'in Allah yardımcısı olsun. 31 Mart seçimlerinde iktidarın gücüyle diye müzik çalıyorlardı, yardımı da Ankara'dan alsınlar artık” dedi. 

“OLUMLU KARARLARDA DESTEK VERECEĞİZ”

Mecliste Millet İttifakı olarak olumlu kararlarda Nuri Güler’e destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Kahraman, “Bugüne kadar Köşk Belediye Meclisinde bizden öncekiler gibi değil de hep olumlu ve uyum içinde kararları onay verdik, muhalif olmadık. Köşkümüz ve köylerimiz için her olumlu kararda da destek vermeye devam edeceğiz. Bizler Millet İttifakı meclis üyeleri olarak Sayın Çerçioğlu’ndan aldığımız destekle Köşkümüz ve köylerimize Sayın Veli Tuna başkanımla beraber hizmette adil bir şekilde var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışacağız. Sayın Çerçioğlu’na da desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Köşk belediye başkanımızın Allah yardımcısı olsun” diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.