Kahveciler Odası'ndan Başkan Atay'a teşekkür

Kahveciler Odası'ndan Başkan Atay'a teşekkür
ABONE OL
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflardan eğlence vergisi ve işgaliye bedeli almayacaklarını açıklamıştı. 

KIYMET SARIYILDIZ- Atay’ın bu kararının adından Aydın Kahveciler Odası Başkanı Uğur Anbarlı, duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür etti. 
Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Efeler Belediyesi, esnafın mağduriyetini azaltmak için Başkan Atay, eğlence vergisi ve işgaliye bedeli almayacaklarını duyurdu. Atay, koronavirüs salgınından dolayı iş yerlerini kapatan esnaftan Mart, Nisan ve Mayıs aylarında işgaliye bedeli ve eğlence vergisi almama kararı esnafın yüzünü güldürdü. Atay’a bu kararından dolayı teşekkür eden Anbarlı, "Ülkemizde koronavirüs tehdidi söz konusu. Salgın tedbirleri kapsamında üyemiz olan esnafların iş yerleri geçici bir süreliğine kapatıldı. Ekonomik anlamda zor günler geçiren esnaflarımıza, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay destek oldu. Kendisine eğlence vergisi ve işgaliye bedeli almama kararı için tüm kahveci, internet kafe ve oyun salonları adına çok teşekkür ediyoruz" dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.