Kahvehaneler dezenfekte edilecek

Kahvehaneler dezenfekte edilecek
ABONE OL
Efeler Belediyesi ve Aydın Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı arasında imzalanan protokolle odaya kayıtlı tüm kahveler 14 Mart Cumartesi günü koronavirüsüne karşı ilaçlama yapılacak. 

KIYMET SARIYILDIZ - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye’de koronavirrüsü tespit edildiğini duyurması ardından ülke genelinde hummalı bir dezenfekte çalışması başladı. Birçok kurum ve kuruluş programlarını virüs nedeniyle iptal ederken belediyeler de ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına başladı. Efeler Belediyesi ve Aydın Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı da aralarında yaptığı anlaşma ile kahvelerde ilaçlama çalışması yapacak.

Aydın Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Uğur Ambarlı, “Halk sağlığı bizim için çok önemli kahvelerde vatandaşların toplu oturma alanlarından birisi. Biz de Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay ile görüşerek kahvelerin ilaçlaması konusunda anlaşma yaptık. 14 Mart Cumartesi günü odamıza kayıtlı kahveler ilaçlama yapılarak dezenfekte çalışması yapılacak. Vatandaşların sağlığı bizim önceliğimiz oldu her zaman” dedi.  


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.