"Kapı kapı dolaşıp doğru siyaset yapacağız"

"Kapı kapı dolaşıp doğru siyaset yapacağız"
ABONE OL
İYİ Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak, gündemde olan erken seçim söylemleri sürerken Kapı Siyaseti adı altında Aydın ve ilçelerinde vatandaşların sesi olacakları bir projeye başlayacaklarını ifade etti. 

TUĞBA AYDIN - İYİ Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak gençlik kollarının gençlere ve Aydın halkına yönelik projelerini anlattı. Gençlere ayrıca önem verdiklerini belirten Başkan Tabak, pandemi öncesinde başladıkları Umutlu Yarının Umutsuz Gençleri projesinin 2’nci aşamasının önümüzdeki aylarda devam edeceğini belirtti. Başkan Tabak; “Pandemi öncesi Umutlu Yarının Umutsuz Gençleri diye bir projemiz vardı. Aydın’da genç intiharlar pandemi öncesi çok artmıştı. Hatta pandemide de devam etti. Özellikle Tıp Fakültesinde artmıştı. Biz de bunun önüne geçebilmek için gençler olarak ilk oturumda kendi kendimize dertlerimizi dinleyelim neler yapabiliriz onları öğrenelim, ikinci aşamada da bunun yetkili merci kimlerse yine konuşalım bu sefer onlar davetlimiz olsun, dinlesinler aşamasındaydık ama pandemi ikinci oturumu maalesef bir buçuk yıl sonraya bıraktı. Şimdi onun çalışması içerisindeyiz. 2’nci oturumunu gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz” dedi. 


“KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”

Gençlik kolları olarak Aydın genelinde vatandaşların sorunlarını dinlemek için ekip kurulduğunu belirten Başkan Tabak; “Erken seçim konusu gündemde. Biz de gençlik kolları olarak bir proje daha hayata koyuyoruz. Kapı Siyaseti adı altında 30 kişilik bir ekip kurduk. İl genelinde bütün ilçelerden seçilen bir ekip bu.  Başlangıç aşaması olarak kurduğumuz bu 30 kişilik ekiple ilçe ilçe gezip esnaf ve insanların dertlerini dinleyelim, bunun gerekli merci yerel ise yerel yönetimlere iletelim. Eğer devletimize iletilmesi gerekiyorsa milletvekilimize iletip mecliste dile getirilmesine, seslerinin duyurulmasına yardımcı olmak istiyoruz. Bütün ilçelerimizi gezmeyi planlıyoruz. Tabi bunun içinde ana kadememiz ve kadın kollarımız da olacak. Projenin başlangıç aşaması gençlik kollarında olacak. Genel başkanımız sürekli insanların derdini dinlerken açıkçası bizim burada oturmamız canımızı sıkıyor bizim daha çok sahada olmamız lazım” dedi. 


“İNSANLARA SES OLMAK İSTİYORUZ”

İlerleyen günlerde hayata geçirecekleri yeni proje ile insanların sesi olmak istediklerini sözlerine ekleyen Başkan Tabak; “Biz her şeyi halledebilecek konumda değiliz maalesef elimizden geleni yaparız ama halledemeyeceğimiz noktalarda da en azından sesleri olalım. Siyasetin de amacı budur. Doğru siyaset yapmak istiyoruz” diye konuştu. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum