Kaplan’dan Cincin ziyareti 

Kaplan’dan Cincin ziyareti 
ABONE OL
İlçeye bağlı Cincin Mahallesi’ni ziyaret eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, mahalle sakinlerinin taleplerini dinlerken yapılacak çalışmalar için talimat verdi. 

Kooperatif ziyareti de gerçekleştiren Kaplan, her zaman desteğe hazır olduklarının altını çizdi. 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Cincin Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahallede yapılacak çalışmalar için inceleme yapan Kaplan, aynı zamanda Cincin Deresi’nin bakımı için de ekiplere talimat verdi. Mahalle ziyaretinde Kaplan’a belediye meclis üyeleri ve Mahalle Muhtarı Ergün Erdoğan eşlik etti. Kaplan, mahalledeki belediye taşınmazı üzerinde bulunan Cincin Süt Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Serindağ ile de bir araya geldi. Pandemi sürecinde kooperatifin çalışmaları konusunda bilgi alan Kaplan, belediyenin üreticiler için her zaman desteğe hazır olduğunu vurguladı.

DEREDE TEMİZLİK YAPILACAK 
Kaplan, mahalleden geçen Cincin Deresi’nde de en kısa sürede temizlik çalışmasının yapılacağının müjdesini verdi. Mahalle sakinleriyle de sohbet eden ve talepleri dinleyen Kaplan, “İşimiz çok, hedefimiz büyük, hayallerimiz ortak, Sevdamız Koçarlı. Mahallemizin ihtiyaç duyulan tüm alanları için ekiplerimize gerekli talimatı verdik. İlçemize değer katmaya, mahallerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. İlk etapta en kısa sürede bölgeden geçen derenin bakım ve temizliğini yapacağız. Muhtarımızın bize ilettiği diğer talepleri de program dahilinde belediye ekiplerimiz yerine getirecekler” dedi. Kaplan’a mahalleye yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür edildi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.