Karacasu Belediyesinden esnafa pandemi önlüğü

Karacasu Belediyesinden esnafa pandemi önlüğü
ABONE OL
Karacasu Belediyesi'nin İŞKUR destekli meslek edindirme atölyesinde üretilen tek kullanımlık müşteri önlüğü ve havlular Karacasu'da kadın kuaförü ve berberlere Başkan Zeki İnal tarafından dağıtıldı.

GÜLAY ÖZTEKİN- Karacasu Belediyesinin İŞKUR destekli başlattığı meslek edindirme kursunda üretilen ürünler büyük ilgi görüyor. Karacasu Belediyesi Hizmet binası altında bulunan atölyede 10 kursiyer tarafından üretilen ürünler Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal tarafından ilçede bulunan kadın kuaförleri ve erkek berberlerine ücretsiz olarak dağıtıldı. İlçe esnafının bütçesine artı bir maliyet bindiren ürünler için esnaflar Başkan İnal'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Başkan İnal "Esnafımızın girdi maliyetleri maalesef Kovid-19 sürecinden normalleşme sürecine geçişte arttı. Yaklaşık 50 gün kapalı kalan berber ve kadın kuaförleri açılırken getirilen tedbirler kapsamında tek kullanımlık ürünleri kullanma şartı konulmuştu. Bizlerde meslek edindirme kursumuzda bulunan 10 kursiyerimizin üretimini gerçekleştirdiği tek kullanımlık havlu ve önlükleri ilçe genelindeki esnaflarımıza dağıttık. Geçen 50 günün ardından dükkanlarını açan arkadaşlarımız zaten para kazanamıyorlar. Esnaflarımızın daha fazla kazanması için elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz. Üretilen ilk ürünlerin dağıtımı sonrası seri üretime başlayacağız. Esnaflarımız aynı ürünü belediyemiz aracılığı ile daha ucuza temin edecek ve kursiyerlerimizin el emekleri karşılığını bulacak, hemde esnaflarımız aynı ürünü daha ucuza almış olacaklar. Bilsinler ki Karacasu Belediyesi her zaman esnafların yanında" dedi.

esnaflarin-pandemi-onlugu-karacasu-belediyesinden-167621-81d45753ddacbaa48097ccb26f1ae58c.jpgesnaflarin-pandemi-onlugu-karacasu-belediyesinden-167621-635f80ffb0cc5da3a2432d065f81cf60.jpgesnaflarin-pandemi-onlugu-karacasu-belediyesinden-167621-4769f1c5c731bdbc6d203f65d56e95cc.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.