Karacasu Engelliler Derneği’nde yönetim güven tazeledi

Karacasu Engelliler Derneği’nde yönetim güven tazeledi
ABONE OL
Karacasu’da 2013 yılında kurulan 33 üyeye sahip Karacasu Engelliler Derneği, 3. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

GÜLAY ÖZTEKİN- Tek liste ile gidilen seçimde iki dönemdir başkanlık yapan kurucu başkan Hüseyin Dilmen'le birlikte 5 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri tekrar seçilerek güven tazeledi. 

Karacasu Engelliler Derneği iki dönemdir başkanlığını yürüten Kurucu Başkanı Hüseyin Dilmen, dernek binasında yapılan genel kurulda 3. dönem başkan seçildi.Efeler Kent Konseyi Engelliler Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karacan’ın onur konuğu olduğu Kongrenin divan başkanlığını Tevfik Kemikler yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongrede, Dernek Başkanı Hüseyin Dilmen tarafından faaliyet raporu ve denetim raporları okunup oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temenniler kısmında engellilerin sorunlarını ve yerel yönetimlerden beklentilerini dile getiren Dernek Başkanı Hüseyin Dilmen, Aydın ve Nazilli’ye gittiklerinde geri dönüşte yaşadıkları ulaşım sorununu aktardı.

NAZİLLİ’DEN KARACASU’YA DÖNÜŞTE SORUN YAŞIYORUZ 
Nazilli’den Karacasu’ya en sefer yapan Büyükşehir Belediyesine ait sarı civcivlerin Nazilli’den 16.45 olan en son dönüş saatinin 20.00’ye alınmasını istediklerini söyleyen Dilmen, “Biz engelliler hastaneye ya da bir işimiz için Nazilli’ye, Aydın’a gittiğimizde geri dönüş saatlerinde sorun yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesine ait sarı civcivler tabir ettiğimiz halk otobüslerinin sefer yaptığı Nazilli Karacasu hattının en son saatinin ileriye çekilmesini istiyoruz. Bizim belediye halk otobüsü dışında başka bir araçla yolculuk yapmamız mümkün değil. O yüzden geri dönüşte araba bulamadığımızda büyük sorun yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyemizden bu konuya eğilerek yeni bir düzenleme yapılmasını rica ediyoruz” dedi. 

DİREK AYDIN’A SEFER KONULSUN
Her gün sabah Karacasu’dan Aydın’daki üniversite hastanesine akşam da Karacasu’ya geri dönüş için aktarma olmadan direkt gidip gelebilecekleri bir sefer konulması yönünde engellilerin bir talepleri olduğunu dile getiren Dilmen, bu taleplerinin Büyükşehir belediyesi tarafından karşılanmasının kendilerini çok mutlu edeceğini ifade etti.

BAŞARIMIZI UYUM İÇİNDE ÇALIŞMAYA BORÇLUYUZ
Dilmen, dernek olarak bugüne kadarki elde ettikleri başarılarının mülki idare amirleri, yerel yönetimler ve kamu kuruluşları ile uyum içinde birlik beraberlik içinde çalışmalarına borçlu olduklarına değinip maddi manevi her zaman yanlarında olan herkese teşekkür etti.

YÖNETİM KURULU DEĞİŞMEDİ
Dilmen, kongreye katılan 22 üyenin tamamının oylarını alarak yeniden başkan seçilirken eski yönetim kurulu üyeleri de değişmedi. Dilmen başkanlığındaki güven tazeleyen 5 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Ekrem Önem, Fahri Şahna, Halil Adelli, Mehmet Çöllü. 

engelliler-guven-tazeledi-142604-f27da516c612e2647270aca0e85c4592.jpgengelliler-guven-tazeledi-142604-cc0549b3b769ef54376bd67b159677c1.jpgengelliler-guven-tazeledi-142604-8b467549be506b0175e741c8903850fe.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.