Karacasu Noteri Dokuyucu, Foça'ya atandı.

Karacasu Noteri Dokuyucu, Foça'ya atandı.
ABONE OL
Karacasu’da 2,5 yıldır noter olarak görev yapan Candan Özlem Dokuyucu, memleketi İzmir’in Foça ilçesine Noter olarak atandı. 

(GÜLAY ÖZTEKİN) Evli ve iki çocuk annesi 52 yaşındaki Dokuyucu, yeni görevine başlamak üzere Karacasu’ya veda etti. Dokuyucu, “Karacasu’yu hiç unutmayacağım” dedi. 
Uzun yıllar İzmir Barosunda avukat olarak çalıştıktan sonra 4,5 yıl önce noterliğe geçen ve ilk görev yeri olan Bilecik Yenipazar Noterliğine oradan da Karacasu Noterliğine atanan Candan Özlem Dokuyucu, son kararname ile Foça Noterliğine atandı. Dokuyucu’nun yerine yeni noter atanana kadar 35 yıllık Noter Başkatibi Hasan Hüseyin Babur’un vekalet edeceği öğrenildi. 

KARACASU’DAN GÜZEL ANILARLA AYRILDI
Karacasu’dan ayrılmak çok zor geldiğini ifade eden Dokuyucu, “Karacasu’yu çok sevdim. Güzel dostluklar edindim. Çok güzel anılar biriktirerek arılıyorum. Sevinç ve hüznü bir arada yaşıyorum. Evim ve ailem İzmir’de olduğu için hem seviniyor hem de Karacasu’ya veda ediyor olmamdan dolayı üzülüyorum. Karacasu çok güvenli ve huzur dolu bir ilçe. Burada görev yaptığım süre içinde kendi evimden çok daha güvende hissettim. Ayrıca tarihi, kültürel ve doğal güzelliğinin yanı sıra havasıyla suyuyla yaşamak için ideal şirin bir ilçe olan Karacasu’yu ve güzel insanlarını hiçbir zaman unutmayacağım. Şehrin kalabalık gürültülü atmosferinden kurtulmak sakin huzurlu bir yaşam sürmek isteyenlere tavsiye edebilirim” dedi. 
Cumhuriyet Savcısına teftiş verdikten sonra görevini Noter Başkatibi Hasan Hüseyin Babur’a devreden Dokuyucu, “Yolu İzmir’e, Foça’ya düşen Karacasulu dostlarımıza kapımız her zaman açık” diyerek ilçeye veda etti. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.