Karacasu Off Road yarışlarına ev sahipliği yapacak

Karacasu Off Road yarışlarına ev sahipliği yapacak
ABONE OL
Karacasu Kültür Turizm ve Tanıtım Derneğinin misafiri olarak gelip Karacasu’da tarihi ipek yolunda safari turu yapan Nazilli Off Road Kulübü Hıdrallez şenliğinin yapıldığı Mayıs ayının ilk Pazar günü Off Road yarışı düzenleyerek bir ilke imza atacak. 

GÜLAY ÖZTEKİN- Karacasu Belediyesinin katkıları ile Kültür Turizm ve Tanıtım Derneğinin misafiri olarak Nazilli ve Aydın’dan 4X4 Off Road 15 arazi aracıyla birlikte gelen ekip Geyre’den başlayıp Çamarası, Bingeç ve Görle kaya mezarları, Arapapıştı kanyonu üzerindeki 45 kilometrelik tarihi ipek yolu güzergahında belirlenen parkurda safari turu yaptı.

YARIŞ PİSTİ İÇİN DESTEK İSTEDİLER
Gün bitiminde Çamlık'taki Doyurum Restoranda buluşan ekiplere, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal ve Karacasu Kültür Turizm Derneği Başkanı Bülent Eriklioğlu eşlik etti. Nazilli’de 2 ay önce kurulan Nazilli Off Road Kulübü (NAZDOFF) üyeleri tarihi ve tabiat güzelliğine hayran kaldıkları Karacasu’da, Off Road yarışları düzenlemek istediklerini belirterek Başkan İnal’dan destek istedi.

HIDRELLEZDE ŞENLİK VAR
Belediye Başkanı Zeki İnal, 6 Mayıs Hıdrallez şenliklerinin yapıldığı Palamutçuk’taki geniş bir alana sahip olan Gölcük Yaylasında aynı gün Off Road yarışlarının yapılabileceğini söyledi. Karacasu’nun ilk kez Off Road yarışlarına ev sahipliği yapması için elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu ifade eden İnal, “Aynı gün Yamaç paraşütü şenliklerini de yaparak Karacasululara Off Road tutkunlarına heyecan dorukta unutulmaz bir gün yaşatabiliriz” dedi. İnal, Off Road tutkunlarının aracına binerek hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Off Road tutkunları, Gölcük Yaylasındaki yerin yarış pisti yapmaya elverişli olması halinde Hıdrallez şenlikleri ile birlikte yarış düzenleyerek nefes kesen gösterileri ile adeta şölen havası estirecek.

REKOR KATILIM BEKLİYORUZ
Başkanı olmayan tek kulüp olan NAZDOFF üyesi Off Road sporcusu Ersin Urgancı, “Mahalli çapta bir yarış olacak. Yarışmak ve izlemek için 100 Off Road aracı rahatlıkla gelir. Bunların hepsini yarıştırmak mümkün değil. Biz 40 araçlık bir parkur düzenlemeyi düşünüyoruz. Bir gün öncesinden gelecek Off Road sporcuları ilk kamp ateşini yakacak ve eğlencemiz başlayacak. Ertesi günü de Off Road bayrağını sallayarak start verilecek. Çevre il ve ilçelerdeki tüm arkadaşlarımızı davet edeceğiz. Ege Bölgesindeki Off Road camiasından herkesin yarışmak ve izlemek için geleceğine inanıyorum. Karacasu bir yılda görmediği ziyaretçiyi bir günde görecektir” dedi.

BAŞARILI BİR YARIŞ OLACAK
Mahalli yarışların ulusal yarışlardan çok daha eğlenceli geçtiğini kaydeden Urgancı, “Ulusal yarışlar çok para ve uğraş gerektiren bir yarış. Ulusala katılamayanlar için mahalli yarışlar daha çok ilgi görüyor. Karacasu için çok başarılı bir yarış olacağına inanıyorum” dedi. Bülent başkan sayesinde güzel bir parkur oluşturduklarını sözlerine ekleyen Urgancı, “Geyre, Çamarası, Görle, Bingeç arasındaki tarihi ipek yolunda güzel bir etkinlik oldu. Tarih bilgilerimiz pekişti. Bize bu olanağı sağladığı için Belediye Başkanımız Zeki İnal ve dernek başkanımız Bülent Eriklioğlu’na misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

karacasu-ilk-kez-off-road-yarislarina-ev-sahipligi-yapacak-146715-082b6b37186514830bef4e689965a847.jpg

karacasu-ilk-kez-off-road-yarislarina-ev-sahipligi-yapacak-146715-81df4d067d1578c6a5f1c315e4e5ae69.jpgkaracasu-ilk-kez-off-road-yarislarina-ev-sahipligi-yapacak-146715-429c757f492af78f803cb4ac40797395.jpgkaracasu-ilk-kez-off-road-yarislarina-ev-sahipligi-yapacak-146715-e04789765da194e264d7ac5385112ee9.jpgkaracasu-ilk-kez-off-road-yarislarina-ev-sahipligi-yapacak-146715-fdded269fd6607cbfc3749de989a00ac.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.