Karacasu önemli bir değerini kaybetti

Karacasu önemli bir değerini kaybetti
ABONE OL
Karacasu'nun yetiştirdiği önemli değerlerinden biri olan 69 yaşındaki evli ve iki çocuk babası 45 yıllık doktor Ali Keskindemirci, tedavi gördüğü İzmir Buca Devlet Hastanesinde hayata gözlerini yumdu. 

GÜLAY ÖZTEKİN - İki buçuk yıldır bitkisel hayatta olan Keskindemirci’nin vefatı Karacasu’da büyük üzüntü yarattı. 
Karacasu’da 45 yıl özel muayenesinde doktorluk yapan Ali Keskindemirci, iki buçuk yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Burada süren tedaviye cevap vermeyen doktor Keskindemirci’nin tedavisine İzmir’deki evinde devam edildi. Bitkisel hayattan kurtulamayan Keskindemirci, bir ay önce tedaviye cevap vermeyip durumu ciddiyetini koruyunca Buca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Keskindemirci, bir aydır tedavi gördüğü Buca Devlet Hastanesinde bugün ikindi saatlerinde hayata gözlerini yumdu. 

İKİ BUÇUK YILDIR BİTKİSEL HAYATTAYDI
Aynı zamanda AK Parti eski Aydın Milletvekili ve eski il Başkanı Ahmet Ertürk’ün de dünürü olan Keskindemir’cinin vefat haberi ilçede büyük üzüntü yarattı.Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra memleketi Karacasu’ya gelip bir fiil 45 yıl doktorluk yaparak kendisini mesleğine adayan Keskindemirci, iki buçuk yıldır bitkisel hayatta yaşıyordu.

ŞEHİT KARDEŞİNİN YANINA DEFNEDİLECEK

Doktor Selahattin Keskindemirci ve doktor Yılmaz Keskindemirci’nin babası, emekli tarih öğretmeni Zehra Keskindemirci’nin de eşi olan Keskindemirci, 80 ihtilali öncesi Üniversite öğrencisi olan kardeşi Yılmaz Keskindemirci’yi sağ sol olaylarında şehit vermişti. Keskindemirci’nin cenazesi yarın Buca Devlet Hastanesi morgundan alınarak memleketi Karacasu’ya getirilip ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından şehit kardeşi Yılmaz Keskindemirci’nin yanında toprağa verileceği öğrenildi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum