Karacasu'da çalışmalar başladı

Karacasu'da çalışmalar başladı
ABONE OL
CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilçe örgütlerine yaptığı ziyaretler kapsamında seçim kaybettiği Karacasu'da ilçe örgütünü ziyaret etti.

(GÜLAY ÖZTEKİN) Parti binasında CHP İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş ve partililer tarafından karşılanan Çankır, ilçe örgütüyle birlikte seçimi değerlendirip önümüzdeki genel ve yerel seçimlerin startını verdi. 

İl Başkanı Ali Çankır, beraberindeki İl Sekreteri Okan Kılınç, Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan ile Süleyman Bülbül’ün de olduğu ziyarette örgüte önemli mesajlar verdi. 

EMANET BIRAKTIĞIMIZ BELEDİYELERİ GERİ ALACAĞIZ
Karacasu İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş, Belediye Meclis Üyesi Nuri Öncü ve ilçe yönetimi ile ilçe kadın kollarının da katıldığı toplantıda, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendiren Çankır, 2 dönemdir CHP’de olan ve kaybettikleri başta Karacasu Belediyesi olmak üzere Bozdoğan, Yenipazar, Koçarlı gibi emanet bıraktıkları belediyeleri de geri alacaklarını söyledi. 

ŞİMDİ DAHA ÇOK ÇALIŞMA ZAMANI
Seçimlerin kaybedilmesine ilişkin değerlendirmeleri alan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili örgütün görüşlerini alan Çankır, her ne kadar Karacasu’da seçim kaybedilmiş olsa da örgütün canla başla çalıştığını belirterek, “Örgütümüz adayımız için çalışıp büyük emek harcadı. Alınan sonuç beklediğimiz gibi olmasa da Aydın genelinde Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte çoğu belediyeyi alarak seçimden zaferle çıktık. Bizler burada bu sonuçtan çıkarmamız gereken dersleri çıkarıp daha sağlam adımlarla daha güçlü bir şekilde önümüzdeki 2023’te genel, 2024’te yerel seçimleri almak için şimdiden startını veriyoruz. Halkın mesajını iyi anlamak ve daha iyisini nasıl yapabiliriz bunu araştırıp yolumuza bakacağız. Şimdi her zamankinden daha fazla çalışıp birlikte olma zamanıdır” dedi. 
Toplantının ardından il ve ilçe örgütleri ile milletvekilleri Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

chp-karacasuda-secim-startini-verdi-105060-3c2b818e229f2decfa42261074670821.jpgchp-karacasuda-secim-startini-verdi-105060-f6f1b48f12a633892fb63ecb5a4e350c.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.