Karacasu'da ihtiyaç sahiplerinin sınav ücreti karşılanacak

Karacasu'da ihtiyaç sahiplerinin sınav ücreti karşılanacak
Aydın’ın Karacasu ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi tüm vatandaşların Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) giriş ücretlerinin, Karacasu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacağı açıklandı.

Türkiye genelinde gerçekleştirilecek KPSS sınavı için 3 Mayıs'ta başlayan başvurular 15 Mayıs'ta sona erecek. Bu süreçte Karacasu Kaymakamlığı tarafından açıklama yapıldı. KPSS'ye girecek olan ihtiyaç sahibi tüm vatandaşların sınav giriş ücretlerinin karşılanacağı kaydedildi.

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili olarak Karacasu Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "İlçemizde ikamet edip Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)-2024'e girecek olan 3294 sayılı kanun kapsamında bulunan tüm vatandaşlarımızın sınav giriş ücretleri, Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacaktır."

MÜRACAAT NEREYE YAPILACAK?
Öte yandan şartları taşıyan vatandaşların, Karacasu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ait olan 0256 441 27 14 numaralı telefon üzerinden müracaat etmeleri istendi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.