Karacasu'da inal tepkisi

Karacasu'da inal tepkisi
ABONE OL
Cumhur İttifakının Karacasu Belediye Başkan adayı Zeki İnal’ın belediye personellerinin cep telefonlarına gönderdiği, “Seçildiğimde işlerinize son vermeyeceğim” şeklindeki mesajı tepkiyle karşılandı. 

(GÜLAY ÖZTEKİN) 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Karacasu Belediye Başkan adayı Zeki İnal, taşeron işçi kadrosundan daimi işçi kadrosuna geçen belediye personellerinin cep telefonlarına kısa mesaj göndererek destek istedi. İnal’ın gönderdiği mesaj personel tarafından yadırgandı. 

İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIM
MHP’li belediye başkan adayı Zeki İnal’ın daha öncede seçimi kazandığı takdirde “CHP zihniyetini yok etmeye kararlıyız. Çalışanların hepsini işten çıkaracağız” şeklinde sarf ettiği iddia edilen sözleri çalışanlar arasında tepki toplamıştı. Seçimlere 10 gün gibi kısa bir süre kala İnal’ın, CHP’li rakibi belediye başkanı Mustafa Büyükyapıcı’nın işe aldığı belediye personelinden oy almak için her birine ayrı ayrı mesaj gönderip destek istemesi personelin tepkisini çekti. İnal'ın belediye personeline gönderdiği mesajda ise, “Saygıdeğer belediye çalışanları, değerli kardeşlerim. Belediye başkanı seçildiğimde işlerinize son vermeyeceğim. Çalışma şartlarınızı daha da geliştirip rahatlatacağım. Yeni iş sahaları oluşturacağım.” ifadeleri yer aldı.

PERSONEL TEPKİ GÖSTERDİ
Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’nın işe aldığı çalışanlar da mesaja tepki olarak, “Daha önce işten çıkaracağım diye sağda solda konuşurken şimdi ne cüretle bu mesajı gönderebiliyor? Biz maaşlarımızı da haklarımızı da fazlasıyla alıyoruz. Başkan Büyükyapıcı’yla birlikte çalışmaktan çok mutluyuz. Kendisinden çok memnunuz. Sonuna kadar başkanımızın arkasındayız” şeklinde mesajlar paylaştı.

inaldan-rakibi-buyukyapicinin-personeline-mesaj-97179-adc028e43c5c577ad3b64cda89f00888.jpginaldan-rakibi-buyukyapicinin-personeline-mesaj-97179-c0f94bbacf1fbfafc9e86590f0f704e2.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum