Karacasu'da kaybolan 15 yaşındaki Sümeyye aranıyor

Karacasu'da kaybolan 15 yaşındaki Sümeyye aranıyor
ABONE OL
Karacasu ilçesinde AYBA personellerinden Ceyhun-Filiz Yıldırımkaraman çiftinin 15 yaşındaki kızı Sümeyye Yıldırımkaraman kayıplara karıştı.

GÜLAY ÖZTEKİN Kendisinden 4 saattir haber alamayan ailesi çılgına döndü. Her yerde kayıp kızları arayan Yıldırımkaraman ailesi, gören bilenlerin insanlık namına bildirmelerini istedi. 

Nazilli’de ameliyat olacak arkadaşını ziyaret etmek için sabah evden çıkan Sümeyye Yıldırımkaraman’dan yaklaşık 4 saattir haber alınamıyor. En son saat 16.00’da Nazilli Otogarından Karacasu Birlik Şehiriçi Halk Minibüsüne binip Karacasu’ya dönüş yapan Sümeyye’nin Dereköy Mahallesinde indiği ve bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. 
Yapılan kayıp ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri, Sümeyye Yıldırımkaraman'ı her yerde arıyor. 

 Kızları Sümeyye'den bir daha haber alamayan ailesi ise çılgına döndü. Cep telefonuna da ulaşılamayan Sümeyye’nin başına bir iş gelmesinden korkan babası Ceyhun Yıldırımkaraman, “Şimdiye kadar çoktan dönmesi gerekiyordu. Kamera kayıtlarını inceliyoruz. En son dolmuştan indiği görülmüş. Nereye gider anlamış değilim. Telefonuna ulaşamıyoruz. Başına bir iş gelmesinden korkuyorum. Kızımı görenlerin yerini bilenlerin insanlık namına haber vermelerini rica ediyorum” diye konuştu. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.