Karacasu'da korkulan olmadı  

Karacasu'da korkulan olmadı  
ABONE OL
Karacasu’da kronik rahatsızlığı olan bir kadın hasta, geçtiğimiz Cuma günü ateşlenme şikayetiyle Nazilli Devlet Hastanesine sevk edildi. Koronavirüs şüphesiyle gözetim altında tutulan kadının test sonucu negatif çıktı. 

GÜLAY ÖZTEKİN- Korona virüsün bugüne kadar girmediği ender ilçelerden biri olan Karacasu’nun Palamutçuk Mahallesinde kronik rahatsızlığı olan 60 yaşındaki evli ve 3 çocuk annesi C.Ç. ateşlenme şikayetiyle Nazilli Devlet Hastanesine sevk edildi. Tedavi altına alınan kadın, koronavirüs şüphesi üzerine hastanede gözetim altına alındı. 

SIK SIK YAPILAN ANONSLAR VATANDAŞLARI TEDİRGİN ETTİ
Koronavirüs şüphesiyle bir hastanın hastaneye yatırıldığı haberi ilçede kısa sürede kulaktan kulağa yayıldı. İlçe Kaymakamlığının sık sık anonslar yaparak vatandaşları pandemi kurallarına uymaları yönünde uyarması tedirginliği artırdı. “Karacasu kritik bir noktada. Kurallara uyalım. Maskesiz sokağa çıkmayalım, sosyal mesafeyi gözetelim. Ateşlenme, öksürük, mide bulantısı gibi korona belirtileri baş gösterdiğinde en yakın hastaneye başvuralım” şeklinde yapılan anonslar vatandaşları korkuya sevk etti.  

TEST SONUCUNUN NEGATİF ÇIKMASI HERKESİ RAHATLATTI
Ancak korkulan olmadı. Test sonucunun negatif çıkması üzerine kaymakamlığın sosyal medya sayfasından yapılan açıklamada “Covid-19 şüphesiyle hastaneye yatırılan vatandaşımızın test sonucu negatif çıktı. Bu sonuç hepimiz için sevindirici bir haber olup korkularımızın bir gün gerçeğe dönüşmemesi ve tüm halkımızın sağlığı için sokağa maskesiz çıkmayalım. Sosyal mesafeyi gözetelim, hijyene özellikle de el hijyenine dikkat edelim” şeklinde uyarılara devam edildi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.