Karacasu'da mahalle yolu trafiğe kapatıldı

Karacasu'da mahalle yolu trafiğe kapatıldı
ABONE OL
Karacasu Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda ilçe girişi olan Tavas caddesinden sonra şimdi de mahalle yolunu trafiğe kapatarak ilçe giriş çıkışlarını daha sıkı kontrol altına aldı.  

GÜLAY ÖZTEKİN- Karacasu Belediyesi, korona virüs salgınına karşı alınan önlemlere her gün bir yenisini ekliyor. Korona virüsünü ilçeye sokmamak için sıkı tedbirler uygulayan Karacasu Belediyesi, Kaymakamlık İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararınca ilçeye giriş çıkışları kontrol altına almak için Tavas istikametinden ilçe merkezine olan girişi trafiğe kapatmıştı. İlçeye Nazilli istikametinden tek noktadan giriş sağlanırken şimdi de Bereketli Mahallesine bağlanan köy yolu trafiğe kapatıldı. TOKİ Konutlarının bulunduğu istikametten gelen yol kepçe yardımı ile ortasında kazılarak trafiğe kapatılırken Bereketli ve Alemler Mahallesinden gelecek vatandaşların sadece Alemler yolunu kullanabileceği bildirildi. 

PAZAR YERİNE İKİ NOKTADAN GİRİŞ SAĞLANACAK
Öte yandan pazar yerine olan giriş çıkışlara da sınırlama getirildi. Daha önce her yerden girilen pazar yerine sadece iki noktadan giriş yapılacağı bildirildi. Pazartesi günleri kurulan Karacasu Pazarını kontrol altına alabilmek amacıyla Bereketli yolunun kapatıldığını ifade eden Belediye Başkanı Zeki İnal, “Amacımız Karacasu’ya korona virüsü kesinlikle sokmamak. Halkımızın sağlığını düşünerek bu kararları uygulamaya koyuyoruz. Bu maksatla ilçeye giriş çıkışları sıkı denetim altında tutabilmek ayrıca pazara daha az insan girişini sağlayarak sosyal mesafenin korunmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda daha önceden her yerden girilen Pazar yerine de sınırlama getirdik. Pazartesi’den itibaren Karacasu Pazarına, manavların bulunduğu nokta ile Belediye binasının bulunduğu nokta olmak üzere iki yerden giriş vereceğiz. Çıkışlar ise ayrı noktadan olacak. Böylelikle ilçe giriş çıkışları ve Pazar yerine giriş çıkışları daha sıkı kontrol altında tutabileceğiz” dedi. 
Dezenfekte çalışmalarının da devam ettiğini belirten Başkan İnal, Belediye tarafından pazar alışverişine gelen vatandaşlara dezenfekte spreyi ile maske dağıtılacağını da sözlerine ekledi. 

karacasuda-mahalle-yolu-trafige-kapatildi-156378-23f66bf20890496f57f0913e0a1e45ac.jpgkaracasuda-mahalle-yolu-trafige-kapatildi-156378-a21afcad11e66f66b60166681fed332f.jpgkaracasuda-mahalle-yolu-trafige-kapatildi-156378-68fee2d700fb4118d284f7eaf835199b.jpgkaracasuda-mahalle-yolu-trafige-kapatildi-156378-8c2ce860556a59e7167aaec17f6eab08.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.