Karacasu'daki uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Karacasu'daki uyuşturucu tacirleri tutuklandı
ABONE OL
Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği  ekipleri bir süredir peşinde oldukları zehir tacirini uzun bir kovalamanın ardından 200 gram eroin maddesi ile Karacasu’da yakaladı. Göz altına alınan E.Ç. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak ceza evine gön

GÜLAY ÖZTEKİN - Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Gurup Amirliği ekipleri, kornavirüs salgın riskini göz önünde bulundurarak tedbiri ve disiplini elden bırakmayarak mesai harcamaya devam ediyor. 


Edinilen bilgiye göre, narkotik timlerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve bir süredir takip altında olan E.Ç. Karacasu’da kullandığı araçla birlikte yakayı ele verdi. Gençleri zehirleyerek hayatlarını karartan uyuşturucu taciri E.Ç. uzunca bir kovalamacanın ardından yakalandı. E.Ç.’nin araç içerisinde ve ikametgahında yapılan aramada yaklaşık 200 gram eroin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan göz altına alınan E.Ç. sevk edildiği Karacasu Adliyesinde Cumhuriyet Savcılığında alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Nazilli Ceza evine gönderildi. 

karacasuda-uyusturucu-ile-yakalanan-zehir-taciri-tutuklandi-154679-1709db5e26e3922ffa44169f084b183f.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.