Karacasulu muhtarlar taleplerini aktardı 

Karacasulu muhtarlar taleplerini aktardı 
ABONE OL
Karacasulu muhtarlar, Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü’ne taleplerini aktardı. AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç, bölgede sondaj ile ilgili ön çalışmaların yapıldığını, yeterli su olan alanlarda sondaj çalışması yapılacağını bildirdi.

ARİF YILMAZOĞLU - AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve il yönetimi, AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç ve muhtarlar, DSİ 21. Bölge Müdürü Göktuğ İlter’i ziyaret etti. Ziyarette muhtarlar taleplerini aktarırken, DSİ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından Karacasu’da devam eden yatırım programında yer alan projeler hakkında bilgilendirme yapıldı. 


AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç, su sıkıntısıyla ilgili sıkıntıların anlatıldığını kaydederek, "Geçtiğimiz hafta İl Başkanımız Ömer Özmen’in ilçemizi ziyareti sırasında talepler aktarılmıştı. Bunları not aldık. DSİ Bölge Müdürlüğü’nden randevu aldık ve 19 muhtarımız ile birlikte sorunları aktardık. Gölet ve sondaj talepleri oldu. Genele baktığımızda su sıkıntısı ön plandaydı. Sondaj ile ilgili ön çalışmalar yapılacak ve yeterli su olan yerlerde sondaj çalışmaları yapılacak. Dere ıslahı ile ilgili talepler de aktarıldı. Bunlarla ilgili çözüm üretildi” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.