Karacasulu 'Uyanık dayı' hayatını kaybetti

Karacasulu 'Uyanık dayı' hayatını kaybetti
ABONE OL
Karacasu’ya bağlı Ataeğmir Mahallesi Muhtarı Özcan Başalan’ın “Uyanık dayı” lakaplı 80 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası olan dayısı Mehmet Ülker, 4 gündür tedavi gördüğü Nazilli Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

GÜLAY ÖZTEKİN - Ataeğmir Mahallesinin sevilen sayılan isimlerinden uyanık dayı lakaplı Mehmet Ülker’in 4 gün önce kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesinden acı haberi geldi. Parlak fikirli, uyanıklığı yüzünden yıllar önce bu lakabı alan Mehmet Ülker, koah ve nefes darlığı rahatsızlığının yanı sıra kalp hastasıydı. Evinde rahatsızlanan uyanık dayı Ülker, 4 gün önce 112 Acil servis ambulansı ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Bugün öğle saatlerinde hayata gözlerini yuman Mehmet Ülker’in cenazesi Karacasu’ya getirildi. Ataeğmir Mahallesi Muhtarı Özcan Başalan’ın da dayısı olan Hatice Ülker ile evli Mehmet Ülker’in vefatı mahallede büyük üzüntü yarattı. Ülker’in cenazesi yarın kılınacak cenaze namazının ardından koronavirüs tedbirleri kapsamında ailesi tarafından mahalle mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.