Karacasulular kesilen çam ağaçlarına isyan etti

Karacasulular kesilen çam ağaçlarına isyan etti
ABONE OL
Karacasu Kaymakamlığı tarafından ilçe girişindeki mülkiyeti belediyeye ait olan Atatürk Parkı'nda yaptırılacak olan devasa büyüklükteki şehitlik anıtı için kesilen çam ağaçları vatandaşların büyük tepkisine yol açtı.

GÜLAY ÖZTEKİN- Sosyal medya üzerinden tepki gösteren Karacasulular, şehitlik anıtı için çam ağaçlarını kesenleri eleştirdi. 
Karacasu Şehitler Parkı'ndaki Çanakkale şehitlik Anıtı'nın bulunduğu alanda Karacasu’nun teröre kurban verdiği 9 şehidi için Atatürk parkında yeni bir anıt yaptırılıyor. Yapılacak olan anıt için Kaymakamlık geçtiğimiz Cuma yarım asırlık 4 adet çam ağacını kestirdi. Çam ağaçlarının yerinde yeller esip kesildiğini gören vatandaşlar, sosyal medyada hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımla ağaç katliamına tepki gösterdi. 
SERZENİŞTE BULUNDULAR
Dikkatleri kesilen ağaçlara çeken duyarlı Facebook kullanıcıları, Atatürk bir ağaç için koca köşkü yürütürken yapılacak anıt için çam ağaçlarının kesilmesine büyük tepki gösterdi. Kaymakamlık ve belediyeye ateş püsküren vatandaşlar, “Bu ağaç düşmanlığı niye? Atatürk Parkı'ndaki 45-50 yıllık çam ağaçlarını şehitlik yapacağız diye nasıl kıydınız? Hiç mi vicdanınız sızlamadı?” diyerek serzenişte bulundular.
Karacasu Kaymakamlığı tarafından Atatürk Parkının alt köşesinde yaptırılacak olan 5 metre uzunluk, yerden yüksekliği bir tarafı 2 diğer tarafı 3 metre olacak olan devasa büyüklükteki Terör Şehitliği Anıtı 19 Eylül Gaziler Günü'nde açılışı yapılması bekleniyor.

 


sehitlik-icin-kesilen-cam-agaclari-isyan-etirdi-122942-5a29edbc3a1400441c26209f906d2663.jpgsehitlik-icin-kesilen-cam-agaclari-isyan-etirdi-122942-5f6c7ced634a31aa4259926e22726039.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.