“Karakterli bir takım var”

“Karakterli bir takım var”
ABONE OL
Didimspor Başkanı Deniz Polat, ilk yarı ile ilgili yaptığı değerlendirmede koydukları hedefler doğrultusunda ilk yarıda başarılı olduklarının altını çizerek, “Liderlik koltuğuna oturmuş karakterli bir takım var” dedi. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup’ta ilk yarıyı namağlup bir şekilde zirvede tamamlayan Didimspor’da Başkan Deniz Polat, ilk yarıyı değerlendirdi. Sezon başında koyulan hedefler doğrultusunda ilk yarıyı başarılı geçirdiklerini belirten Polat, “Haklı bir şekilde namağlup olarak lider bitirdik. Ligin ilk haftasından beri liderlik koltuğuna oturmuş karakterli bir takım var. Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerime, göstermiş oldukları bu başarılı dönem için teşekkür ederim. Bu süreçte yanımızda olan ve takımdan desteğini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize de ayrıca teşekkür ederim” dedi. 

“NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ”
Ligde henüz kazanılmış bir şeyin olmadığına dikkat çeken Polat, “İkinci yarı zorluk derecesi çok daha yüksek maçlar oynayacağız. Ancak bunun da üstesinden geleceğimize inancım sonsuz . İhtiyaç duyulan eksik bölgelere, mutlaka nokta transferler yapacağız. Sezona başlarken söylediğimiz gibi biz bu Play-off’u oynayacağız ve inancımız odur ki oradan da muvaffak olacağız. Bizlere bu süreçte destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederiz. İkinci yarı onlara çok daha fazla ihtiyacımız olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.